Tetris Ultimate PS4, XBOXONE

Next-gen tetris a Ubisofttól.

Már most szürreálisnak tűnik a Tetris-film

Ugyanis készül ilyen, méghozzá trilógia lesz belőle előbb-utóbb, ha minden jól megy. A legújabb hírek szerint jövőre veheti kezdetét az adaptáció forgatása, amire 80 millió dollárt szánnak a készítők.

Filmes híreket mondunk

Ki gondolta volna, de egy új Star Wars: Az ébredő Erő TV-reklámot kaptunk, amelyben néhány új jelenetet is megnézhettek. Ezen kívül szó lesz a Tetris-filmről is, amely a játék születését viszi vászonra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.

Sci-fi film készül a Tetris alapján

Idén ünnepli a Tetris a harmincadik születésnapját, ennek apropóján érkezett a bejelentés, hogy film készül a népszerű puzzle-játék alapján. Mondjuk a Torpedó után ezen meg sem kellene lepődnünk...

E3 2014: Tetris Ultimate bejelentés

Január óta tudjuk, hogy a Ubisoft next-gen tetrisszel készül a játék születésének 30. évfordulójára, a bejelentésre az idei E3 kapcsán került sor. A Tetris Ultimate PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.