Filmes híreket mondunk

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Ki gondolta volna, de egy új Star Wars: Az ébredő Erő TV-reklámot kaptunk, amelyben néhány új jelenetet is megnézhettek. Ezen kívül szó lesz a Tetris-filmről is, amely a játék születését viszi vászonra.

A Star Wars hivatalos Facebook-csatornájára felkerült TV-szpot az egykori rohamosztagosra, Finnre koncentrál. A filmecskéből kiderül, hogy a fiú jól bánik a fénykarddal, de ezen kívül néhány, eddig soha nem látott jelenetnek is örülhetünk.


Azt már korábban is tudtuk, hogy egy epikus sci-fi készül a Tetris alapján, ám terveznek egy olyan filmet is, amely a klasszikus játék születésére koncentrál. Lapértesülések szerint az X-Men 3 és a Rush Hour rendezője, Brett Ratner és partnere, James Packer dolgozik az eredettörténeten, amely a játék orosz atyjára, Alexey Pajitnovra (és munkásságra) helyezi a hangsúlyt az 1980-as évek Szovjetuniójában.

Mint ismert, a fejlesztő a szovjet kormány miatt nemigen kapott jogdíjat a Tetrisért. Az első infók szerint az alkotás a Közösségi háló stílusára emlékeztet, különféle jogi csatákat mutat be és azt is, hogyan lett egyre népszerűbb szerte a világon a Tetris.

5.
5.
balint23h
#4: Jajaj az 5 perc valósabb. Ha az ember nem nézi meg őket csak hallja, hogy épp a 6. trailer jött ki akkor elkezdi azt hinni, hogy bármi le lett lőve de igazából semmit nem tudni szinte a sztoriról még.
4.
4.
delphijos
#3: Szerintem ami tényleg mind egyedi jelenet, az még öt perc sincs összesen.
3.
3.
Blyan000
#2: Talán 10 percet és szerintem ezzel is sokat mondok. A fim maga 135 perc, abból legyen a felirat 10 perc mondjuk.
2.
2.
mestermagyar
Hány percet "lőttek le" a filmből úgy nagyjából a trailereket összeadva?
1.
1.
Az eredettortenet mar erdekesebb, de a sci-fit tovabbra sem tudom elkepzelni :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...