White Night PC, PS4, X360, XBOXONE

Független fejlesztésű point & click kalandjáték.
Típus: Kalandjáték

Mobilokon is ijesztget a White Night

Az OSome Studio 2015-ös túlélőhorror-játéka, a White Night idén ősszel mobilokra is ellátogat, hogy ott is magába szippantsa rajongóit komor hangulatával és egyedi stílusával.

White Night teszt

A sötétséget vágni lehet, csak a fényszórók törik meg a feketeséget a kietlen útszakaszon. Váratlanul egy áttetsző női alak ugrik hősünk autója elé, aki elrántja a kormányt, és balesetet szenved. A közelben egy kúriára talál.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár igazán ütős megjelenés ezen a héten nem lesz, azért sok érdekesség kerül majd boltokba, ami megérdemelheti a figyelmeteket: a gördeszkázás és a náci zombik szerelmesei is figyeljenek.

PlayStation 4-re is jön a White Night

A független OSome Studio noir horrorjátékát nem titkoltan az első Alone in the Dark ihlette. Az 1930-as évek Bostonjában játszódó, monokróm képi világgal megáldott alkotás a Sony konzolján is tiszteletét teszi.

A heti galériafrissítés

A Comic-Con és a Gamescom között kissé alábbhagyott a kiadók lendülete, ám mégsem lehet panasz az eheti képáradatra. Ezúttal a Deep Down, az Elite: Dangerous, a LEGO Batman 3 és a Sacred 3 emelkedik ki a felhozatalból.

E3 2014: White Night trailer

A sok nagy kiadó játéka mellett néhány érdekes független cím is felbukkan az E3-on. Az ID@Xbox keretein belül megjelenő White Night egy új, huszadik század elején játszódó, fekete-fehér point and click horrorjáték.