Magicka 2 PC, PS4

A Magicka teljes értékű folytatása immáron PS4-re is.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Kooperatív lövöldét készít a Magicka-csapat

A Magickáért és a Helldiversért felelős Arrowhead Game Studios nyilvánvalóan otthon van a kooperatív játékokban, a következő projektjük ezúttal azonban egy AAA-kategóriás third-person shooter lesz.

Vadonatúj játékon dolgozik a Magicka fejlesztője

Régóta nem hallhattunk semmit a Magicka-sorozat és a Helldiver fejlesztőcsapatáról, az Arrowhead Game Studiosról. Aggodalomra azonban semmi ok, a The Indie Game interjúja szerint új játékon dolgozik a stúdió.

Ezek lesznek a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy milyen játékokat kapnak ingyen novemberben a PlayStation Plus előfizetői. PS4-en a The Walking Dead: Season Two-t és a Magicka 2-t zsákolhatjuk be.

Magicka 2 teszt

A Magicka 2 nagyjából ugyanazt nyújtja, mint az elődje, a Paradox szerint a rajongók nem is várnak ennél többet. Ha ebbe a csoportba tartozol, ezúttal is remekül szórakozol majd a világ megmentésére hivatott varázslókat irányítva.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

Magicka 2 - színtiszta kooperatív játékmenet

A Magicka 2 ugyan május 26-án érkezik, a Paradox Interactive-ben van annyi tartás, hogy sciptektől mentes, színtiszta kooperatív gameplayt mutat a játékról. Mágusaink remekül össze tudnak dolgozni.

GDC 2015: Májusban jön a Magicka 2

A Trónok harca nyitóanimációjára hajazó videóban leplezte le a Paradox Interactive a Magicka 2 megjelenési dátumát. A négyfős kooperatív móddal is megspékelt izometrikus szerepjátékra májusban csaphatunk le.

Magicka 2 - énekeljünk együtt!

A Paradox Interactive egy meglehetősen furcsa kedvcsinálóval állt elő: nem sok játék mondhatja el magáról azt, hogy karaoke trailert kapott. A Magicka 2 ilyen, a vállalkozókedvűek akár dalra is fakadhatnak.

E3 2014: Érkezik a Magicka 2

A Paradox Interactive megerősítette, hogy érkezik a Magicka teljes értékű folytatása a Pieces Interactive gondozásában. A PC-s verzión felül lesz belőle PS4-es változat is - csekkold a vicces előzetest!