Dragon Ball Xenoverse PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Dragon Ball-sorozat első fecskéje Xbox One-ra és PS4-re is.
1463472000

Dragon Ball-bejelentésre készül a Bandai Namco

A Bandai Namco és a Toei Animation beizzított egy új Dragon Ball teaser honlapot. Az azon futó visszaszámláló alapján arra lehet következtetni, hogy ma délután valami nagy leleplezésre készül a stúdió.
1430298059

18 év után folytatódik a Dragon Ball-sorozat

Közel két évtizeddel a Dragon Ball GT után új anime sorozat készül Dragon Ball Super címmel, a történetet ezúttal is Akira Toriyama jegyzi. Miután Goku legyőzte Majin Buut, a világ újra békés hely lett - de nem sokáig!
1425294056

Brit toplista: az élen nyitott a Dying Light

Végre dobozos változatban is beszerezhető a Dying Light, ami ennek örömére azonnal a szigetországi eladási lista élére ugrott, maga mögé szorítva a még mindig nagyon kapós CoD: Advanced Warfaret és az új Dragon Ballt.
1424678400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.
1424174457

Dragon Ball Xenoverse - hatperces trailer érkezett

Teljes erőbedobással ostromolja a pénztárcánkat a Bandai Namco, hiszen a Dragon Ball-univerzum nagyágyúit vonultatja fel a Xenoverse legújabb trailerében. Itt van Goku, Piccolo, Trunks, Vegeta, Gohan, Krillin és Yamcha is.
1420880457

Két hetet csúszik a Dragon Ball Xenoverse

Mégsem veszi be a nyolcadik konzolgenerációt február közepén az új Dragon Ball. A Bandai Namco megerősítette, hogy a Xenoverse minden régióban két héttel később landol a boltokban, mint ahogy azt korábban tervezték.
1419260400

Dragon Ball Xenoverse látnivalók érkeztek

A Dragon Ball Xenoverse is hallatott magáról a hétvégén, a Jump Festa apropóján egy hosszabb gameplay trailer és nem kevesebb, mint tizenhat screenshot, illetve concept art ütötte a markunkat.
1415102420

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.
1411207218

Saját hőst is indíthatunk az új Dragon Ballban

A TGS nem múlhat el Akira Torayama mangája és animéje nélkül: a Bandai Namco megerősítette, hogy a Dragon Ball: Xenoverse-ben megalkothatjuk a saját, testreszabott karakterünket is, aki illeszkedni fog a történetbe.
1406361914

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.