Spintires PC

Off-road szimulátor és verseny, szovjet járművekkel, kemény terepeken.
1606413600

Befutott az Epic Games Store heti ajándéka

Menetrendszerűen élesedett az Epic Games Store-ban a heti ajándékunk, ezúttal a MudRunner kegyetlen terepein dagaszthatjuk majd a sarat, mindenféle gépszörnyeteggel.
1574269200

Csernobilba visz a Spintires új kiegészítője

Decemberben válik letölthetővé a Spintires legújabb kiegészítője, amely Csernobilba kalauzolja el a játékosokat. Ezúttal a Geiger–Müller-számlálóra is érdemes lesz odafigyelni, amikor a behemót gépeinkkel megküzdünk a terep viszontagságaival.
1544360400

Újabb játékok az Xbox Game Pass kínálatában

A Microsoft rettentő elszánt a havidíjas szolgáltatásának bővítése mellett, csak decemberben másodszor bővíti a kínálatot. Ezúttal a könyörtelen bunyó és a profi foci kapja a főszerepet.
1543240800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.
1509966000

Brit toplista: élen nyitott a Call of Duty: WWII

Örülhetnek az Activisionnél, az Egyesült Királyságban sokkal jobb eladásokat produkált a Call of Duty: WWII, mint az Infinite Warfare. A játék nem meglepő módon vezeti a brit toplistát.
1509519600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jó hírünk van: ha ezt olvassátok, túléltétek a kiadók októberi szőnyegbombázását, mehettek tovább novemberre! A hónapban már kevesebb megjelenéssel számolhatunk, de azért bőven akad nagyágyú közöttük.
1509177642

Trailer a Spintires: MudRunner premierjére

Az orosz gépcsodákkal operáló off-road játék hihetetlen fizikai szimulációval bír, egészen szélsőséges környezetben kell eljutnunk a pálya egyik végéből a másikba. A Spintires: MudRunner a jövő héten érkezik.
1505743201

Megvan a Spintires: MudRunner dátuma

Lassan révbe ér a Spintires: MudRunner fejlesztése, és a játék már csak nyomokban emlékeztet a PC-s elődjére. Frissített grafika, új terepek és még több orosz gépszörny várja az off-road műfaj szerelmeseit október végén.
1503151252

GC 2017: Ilyen lesz a Spintires végső kiadása

A Saber Interactive és a Focus Home Interactive gondozásában landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on Spintires: MudRunner. Ez lesz a közkedvelt PC-s off-road játék legteljesebb kiadása, amely októberben érkezik.
1407054170

Spintires teszt

A Spintires az első játékok között volt, melyek bekerültek a Steam Early Acces programjába. Amikor megjelent, látványos fizikai motorjával azonnal felhívta magára a figyelmet, de vajon több-e a játék, mint egy techdemó?