Assassin’s Creed: Memories Mobil

Mobilos free-to-play kártyajáték és stratégiai RPG hibrid.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
1440702060

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.
1408730400

Tölthető az Assassin's Creed: Memories is

Annyit könyörögtek érte a játékosok, hát most megkapták: megérkezett az Assassin's Creed: Memories, amibe a feudális Japán is bekerült helyszínként. A mobilos kártyajáték egyelőre iOS-exkluzív.
1407650400

Monopoly készül az Assassins's Creedből

A Hasbro és a Ubisoft összefogott, és megalkották a barátságok erejét próbára tevő társasjáték Assassin's Creedre mintázott változatát, mely idén novembertől lesz kapható, előrendelése pedig már el is kezdődött.
1405771239

Jön a mobilos Assassin’s Creed: Memories

A Ubisoft új mobilos kártyajátékot jelentett be Assassin’s Creed: Memories címmel. A sorozatból ismerős történelmi korszakokat ívelünk át céhünkkel, szövetségeket köthetünk és harcolhatunk a rivális játékosokkal.