Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!

Figyelem, a hír spoileres lehet!

A közös univerzum teóriája egyáltalán nem új, mivel a két sorozat játékai előszeretettel utalgattak egymásra korábban is. A Watch Dogs mindkét részében lehetett Assassin's Creed-utalással találkozni, míg az Assassin's Creed IV: Black Flagben a Watch Dogs gonosz vállalatára, a Blume-ra célozgatnak. A legegyértelműbb kapcsolódási pont azonban a Black Flag jelenkori részében feltűnt Olivier Garneau, aki komolyabb szerepet kapott a játékban.

Garneau a történet szerint végül Chicagóba ment, abba a városba, ahol - micsoda véletlen - a Watch Dogs is játszódott, ezek után pedig aligha meglepő, hogy az egyik mellékküldetésben épp őt kellett elintéznünk a játék főhősével, Aiden Pearce-szel. Az egyértelmű jelek ellenére a Ubisoft azt mondta, hogy mindezt viccből tették bele a játékba, és nem kezelik a hivatalos kánon részeként a történteket, igaz, azóta talán meggondolhatták magukat, mert az Assassin's Creed: Originsben ismét visszatérnek a két sorozatot összekapcsoló eseményhez.

Az Origins modern kori részében ugyanis a laptopon kutakodva egy biztonsági kamera felvételét is megtaláljuk, amely épp Garneau meggyilkolását örökítette meg. Mit gondoltok, ki a merénylő?

11.
11.
Matt8888
A téma kezd elmenni egy másik irányba
10.
10.
delphijos
#7: A design-al semmi bajom. A mobilos verzióra viszont ráférne egy update. Pl. a "friss komment" rész totál hasznavehetelen, köszönő viszonyban sincs a valósággal.
9.
9.
Pont annyira easter egg, mint 3 évvel ezelőtt is volt, semmi hírértéke nincs. De clickbaitnek jó.
8.
8.
hadzsime
#7: Azért egy szerkesztés gombot csinálhatnának.
7.
7.
ATi0021
#6: Egyetértek! Különben is a hír azért íródott, mert az Originsben is van rá utalás, az meg mostani hír.

Az oldal design meg jó ahogy van, szerintem nem kell elrontani, csak azért hogy "modern"ek legyetek. :)
6.
6.
Kakamatyi54
És amúgy kit érdekel hogy 3 éves én pl csak most hallottam róla.Nem értem ezért miért kell fikázni az oldalt. Örülj hogy van ha nem akarod nézni akkor meg ne nézd ennyi.
5.
5.
markoci555
pont telibesz*rom a watch dogs-t, mivan a far cry-os utalással?
4.
4.
Rézfánfütyülő
Nem kell elmenni az Orginsig, ez a konrét kapcsolat ott lett betonbiztos, amikor az első Watch_Dogs egyik mellékküldetésében megölöd Garneau-t, egy rejtélyes szövetséges, a "Testvériség" megbízásából.
Szóval igen, megáll az a 3 év lazán, ha figyelembe veszed, hogy ezzel csak visszautaltak arra az akkor még easter egg küldetésre.
3.
3.
exonic
#2: Erre a teóriára már 3 éve célozgattak és sokan ténynek is veszik, itt viszont úgy van lehozva mintha valami bomba új hír lenne... Gondolom az előző hozzászóló is erre akart utalni.
2.
2.
Stranger
#1: Jó tudni, hogy az Origins egy 3 éves gém.
1.
1.
adam222
Imádom ezt az oldalt, jó magyaros... A hírekkel épp úgy elvan maradva mint a design-al... https://www.youtube.com/watch?v=tuLKshN6YWM tessék 3!!!!! éves videó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...