Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 12.
  • Érdekesség
Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!

Figyelem, a hír spoileres lehet!

A közös univerzum teóriája egyáltalán nem új, mivel a két sorozat játékai előszeretettel utalgattak egymásra korábban is. A Watch Dogs mindkét részében lehetett Assassin's Creed-utalással találkozni, míg az Assassin's Creed IV: Black Flagben a Watch Dogs gonosz vállalatára, a Blume-ra célozgatnak. A legegyértelműbb kapcsolódási pont azonban a Black Flag jelenkori részében feltűnt Olivier Garneau, aki komolyabb szerepet kapott a játékban.

Garneau a történet szerint végül Chicagóba ment, abba a városba, ahol - micsoda véletlen - a Watch Dogs is játszódott, ezek után pedig aligha meglepő, hogy az egyik mellékküldetésben épp őt kellett elintéznünk a játék főhősével, Aiden Pearce-szel. Az egyértelmű jelek ellenére a Ubisoft azt mondta, hogy mindezt viccből tették bele a játékba, és nem kezelik a hivatalos kánon részeként a történteket, igaz, azóta talán meggondolhatták magukat, mert az Assassin's Creed: Originsben ismét visszatérnek a két sorozatot összekapcsoló eseményhez.

Az Origins modern kori részében ugyanis a laptopon kutakodva egy biztonsági kamera felvételét is megtaláljuk, amely épp Garneau meggyilkolását örökítette meg. Mit gondoltok, ki a merénylő?

11.
Matt8888
A téma kezd elmenni egy másik irányba
10.
delphijos
#7: A design-al semmi bajom. A mobilos verzióra viszont ráférne egy update. Pl. a "friss komment" rész totál hasznavehetelen, köszönő viszonyban sincs a valósággal.
9.
Pont annyira easter egg, mint 3 évvel ezelőtt is volt, semmi hírértéke nincs. De clickbaitnek jó.
8.
hadzsime
#7: Azért egy szerkesztés gombot csinálhatnának.
7.
ATi0021
#6: Egyetértek! Különben is a hír azért íródott, mert az Originsben is van rá utalás, az meg mostani hír.

Az oldal design meg jó ahogy van, szerintem nem kell elrontani, csak azért hogy "modern"ek legyetek. :)
6.
Kakamatyi54
És amúgy kit érdekel hogy 3 éves én pl csak most hallottam róla.Nem értem ezért miért kell fikázni az oldalt. Örülj hogy van ha nem akarod nézni akkor meg ne nézd ennyi.
5.
markoci555
pont telibesz*rom a watch dogs-t, mivan a far cry-os utalással?
4.
Rézfánfütyülő
Nem kell elmenni az Orginsig, ez a konrét kapcsolat ott lett betonbiztos, amikor az első Watch_Dogs egyik mellékküldetésében megölöd Garneau-t, egy rejtélyes szövetséges, a "Testvériség" megbízásából.
Szóval igen, megáll az a 3 év lazán, ha figyelembe veszed, hogy ezzel csak visszautaltak arra az akkor még easter egg küldetésre.
3.
exonic
#2: Erre a teóriára már 3 éve célozgattak és sokan ténynek is veszik, itt viszont úgy van lehozva mintha valami bomba új hír lenne... Gondolom az előző hozzászóló is erre akart utalni.
2.
Stranger
#1: Jó tudni, hogy az Origins egy 3 éves gém.
1.
adam222
Imádom ezt az oldalt, jó magyaros... A hírekkel épp úgy elvan maradva mint a design-al... https://www.youtube.com/watch?v=tuLKshN6YWM tessék 3!!!!! éves videó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...