Hellblade: Senua’s Sacrifice PC, PS4

A Hellblade Senua történetét mutatja be egy romlott, pokoli világban, melyet a kelta mitológia ihletett.

Xbox Series-kiadást kapott a Hellblade

Az Xbox Series X- és Xbox Series S-tulajok tegnap óta megszépített formában is végigélhetik a pszichózisban szenvedő Senua érzelmekben gazdag kalandját a Hellblade: Senua's Sacrifice-ban.

Humble Monthlyban a Hellblade és a Moonlighter

A múlt havi, némileg vegyes fogadtatású Black Ops 4-gyel kecsegtető ajánlat után ismét a kevésbé mainstream játékoké a főszerep; érkezik a kínálatba a Ninja Theory hack and slash alkotása, illetve a Moonlighter is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nos, kétségtelen, hogy nem az olyan hetek miatt ruház be az ember egy új konzolra vagy egy videokártyára, mint ami előttünk áll. A nagy pangás közepette legalább jön az Earth Defense Force új része, és VR-be lép a Nintendo Switch is.

A jövő héten jön Switchre a Hellblade

A Ninja Theory még februárban jelentette be, hogy tavasszal Nintendo Switchre költözik a Hellblade: Senua’s Sacrifice, ma viszont már napra pontos dátummal szolgálhatunk. A premierig csak pár napot kell aludni.

Ezek a külsős címek költöznek Switchre

Hellblade: Senua's Sacrifice, Assassin's Creed III Remastered, Dead by Daylight. Ezekkel és sok más nyugati címmel játszhatunk hamarosan a Nintendo konzolján, összeszedtük a legutóbbi Nintendo Directben említett third-party bejelentéseket.

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.

16 új cím az Xbox Game Pass kínálatában

A szolgáltatás nagy dobása, a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett további játékok landolnak a Game Passben az ünnepi szezon folyamán. Egészen pontosan 16 címről van szó, rögtön el is áruljuk, melyek ezek.

Hellblade - úton a dobozos kiadás

Ha még nem szerezted be a Ninja Theory legutóbbi játékát, az emberi elmét játékszernek használó Hellblade: Senua’s Sacrifice-t, akkor itt a remek alkalom, decemberben ugyanis jön a dobozos kiadás.

Hellblade: Senua’s Sacrifice - elrajtolt a VR-verzió

A Ninja Theory zseniális alkotása a megjelenésekor váratlan sikerként robbant be a köztudatba, és a fejlesztők azóta is mindent megtesznek, hogy fenntartsák az érdeklődést a cím körül. Most például VR-átiratot kapott a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!