Hellblade: Senua’s Sacrifice PC, PS4

A Hellblade Senua történetét mutatja be egy romlott, pokoli világban, melyet a kelta mitológia ihletett.

Hellblade: Senua's Sacrifice teszt

A nyugodt csónakázás közben még nem is sejtjük, hogy amint Senua partot ér, a pszichózisban szenvedő kelta harcoslány pokoljárása egy igazi érzelmi hullámvasút lesz. Ahogy megteszi első lépteit a pokol partján, már tudjuk, nincs visszaút.

Frissítve: Hellblade - ha sokszor halsz meg, vége?

A képviselt műfajhoz képest szokatlanul szigorú játékelem került a ma megjelent Hellblade: Senua’s Sacrifice-ba. Ha túl sokszor halsz meg menet közben, a program törli a mentésedet, és kezdheted elölről a kalandot. Legalábbis úgy tűnik.

Hellblade - az utolsó fejlesztői napló

Közel három évet ölel fel az a fejlesztői videósorozat, amiben a Ninja Theory apró részletességgel dokumentálta a mai napon megjelent játéka, a Hellblade: Senua’s Sacrifice fejlesztését. Íme, az utolsó rész!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több finomságot is hozott a lehűlés, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Össze is szedtük nektek egy szép listába, hogy mi minden közül szemezgethettek majd a következő napokban!

Hellblade: Senua’s Sacrifice - az őrület határán

A Ninja Theory minden nap emlékeztet rá minket, hogy nyakunkon a Hellblade: Senua’s Sacrifice megjelenése. A játék legújabb anyaga a történet központi elemére, a pszichózisra összpontosít.

Hellblade - menekülés az égő faluból

Közeledik a Hellblade: Senua’s Sacrifice megjelenése, így lassan napi szinten záporoznak a gerillafejlesztés első fecskéjének friss látnivalói. A legújabb felvételen egy égő városból kell kiszabadulnia Senuának.

Hátborzongató traileren a Hellblade

Egy kétperces előzetest izgulhatunk végig a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ról. A Ninja Theory meglehetősen sötét világot alkotott, és hősnőnk egy igazán drámai karakter. Szenved és semmi sem tántoríthatja el céljától.

Hellblade: Senua’s Sacrifice - harc a Holtak földjén

A Ninja Theory eddig nemigen mutogatta a Hellblade: Senua’s Sacrifice harcrendszerét, de ennek most vége. Az IGN jóvoltából előkerült friss, 10 perces felvétel ugyanis tartalmas ízelítőt ad az összecsapásokból.

Friss képcsokor érkezett a Hellblade-hez

Nagy adag képet tudunk mutatni a jövő hónapban bemutatkozó Hellblade: Senua’s Sacrifice-hoz. Hősnőnk élete korántsem alakul egyszerűen, elvégre nemcsak a vikingekkel, de a saját démonaival is meg kell küzdenie.

Friss előzetesen a Hellblade: Senua’s Sacrifice

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Ninja Theory legújabb, augusztusra belőtt játéka, a Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ebben betekintést kapunk a főhősnő labilis elméjének egyik álomképébe.