Hellblade: Senua’s Sacrifice PC, PS4

A Hellblade Senua történetét mutatja be egy romlott, pokoli világban, melyet a kelta mitológia ihletett.

Hellblade - fejlesztői naplón a harc

Befutott a Hellblade: Senua’s Sacrifice sokadik fejlesztői naplója, melyben hősnőnk harci képességeiről és mozgásáról tudhatunk meg még többet. A Ninja Theory alkotása egyre ígéretesebben fest.

Hellblade - a harcrendszer is kapott egy videónaplót

Talán még egyetlen játék fejlesztése se volt annyira részletesen dokumentálva, mint a Ninja Theory-féle Hellblade-é. A készítők ezúttal a játék harcrendszereréről mesélnek, ami alaposan eltér majd a csapat eddigi játékaiban megismertektől.

Hellblade - ismerd meg Senuát!

Alcímet kapott a Ninja Theory új játéka, ráadásul egy filmes trailert is megnézhettek a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ról. A videó a főszereplő csinos amazonra koncentrál - azért nem kötnénk vele össze a bajuszt.

Hellblade - itt a huszadik videónapló

Megérkezett a Hellblade legújabb, immáron huszadik fejlesztői videónaplója. Ebben a készítők a főhősnő mozgását, a játék összetett irányítását és az azzal járó nehézségeket mutatják be.

Hellblade - egyszerre jön PC-re és PS4-re is

A Ninja Theory a Twitteren erősítette meg, hogy legújabb játékuk, a Hellblade mindkét korábban bejelentett platformra, így PC-re és PlayStation 4-re is egyszerre fog megjelenni.

Hellblade - videónaplón a hangulatteremtés

Szám szerint a tizenkilencedik kulisszák mögötti videónaplóját kapta most meg a Ninja Theory legújabb játéka, a Hellblade. Mi azért szívesebben néznénk rendes anyagokat belőle.

Hellblade - újabb kulisszák mögötti kedvcsináló

Az idei Gamescomon végre rendes játékmenet-pillanatokat is láthattunk a Ninja Theory új játékából, a Hellblade-ből. Kár, hogy azóta megint a videónaplókat kapjuk csak.

Újabb videónaplón a Hellblade

Folytatódik a Hellblade videónapló-sorozata, a legújabb résznek a témája a főhősnő, Senua testének a megalkotása. A videóból kiderül, hogy a Ninja Theory egy arányos, hétköznapi, sportos alkatú női testet álmodott meg.

GC 2015: Hat perc a Hellblade-del

Végre színtiszta, vágatlan gameplay videó érkezett a Ninja Theory sikervárományosáról, a Hellblade-ről. Most belenézhetünk a harcba és hősnőnkkel felfedezőtúrára indulhatunk. Sötét hangulatú, de érzelmes alkotás lesz.

GC 2015: Fejlesztői videón a Hellblade

Az E3 óta nem sokat hallottunk a Ninja Theory új játékáról, a Hellblade-ről. Most azonban előkerült egy fejlesztői videó, melyben a kulisszatitkok mellett gameplay-jeleneteket is elkaphatunk.