Hellblade: Senua’s Sacrifice PC, PS4

A Hellblade Senua történetét mutatja be egy romlott, pokoli világban, melyet a kelta mitológia ihletett.

E3 2015: Először mozog a Hellblade

Az ígéreteknek megfelelően a Ninja Theroy megosztotta az első gameplay trailert a Hellblade-ből, A mozgókép mellett megkaptuk az első információkat is a játékkal kapcsolatban.

Hellblade - június 10-én jön az első gameplay

Befutott a Ninja Theory fejlesztette Hellblade legújabb videónaplója, ami ezúttal már arról szól, hogyan jutnak el a fejlesztők a játék első játszható változatáig. A publikum június 10-én láthatja majd az első játékmenet kóstolót.

Hellblade - így készülnek az átvezetők

Ha Hellblade-hír, akkor csakis újabb fejlesztői naplóról lehet szó. A Ninja Theory ezúttal a motion capture technológiát mutatja be, de ígéretük szerint hamarosan megérkezik az első gameplay kedvcsináló is.

Hellblade - videónaplón a zene

A Ninja Theory új játékáról, a Hellblade-ről még mindig nem kaptunk érdemi anyagokat, így be kell érnünk a játék videónapló-sorozatával, aminek legújabb darabjában a Hellblade zenéjével ismerkedhetünk meg.

Újabb Hellblade videónapló érkezett

Befutott a Ninja Theory új játékának, a PC-re és PlayStation 4-re is készülő Hellblade-nek a legújabb fejlesztői naplója. Ebben a prototípusok gyártásának folyamatából kapunk ízelítőt, némi korai játékmenettel fűszerezve.

Hellblade - PlayStation 4 mellett PC-re is

Továbbra is nagyon keveset tudni a Ninja Theory idénre datált, tavalyi Gamescomon bemutatot hack'n'slash kalandjáról, a Hellblade-ről. Ma azonban kiderült, PlayStation 4 mellett PC-re is beszerezhető lesz a játék.

Hétfőn bejelent valamit a Ninja Theory

Az Enslaved és a DmC: Devil May Cry fejlesztője jelenleg gőzerővel kalapálja új játékát, a Hellblade-et, de úgy látszik, van még kapacitása egy másik alkotás hegesztésére is. Hétfőn lerántják róla a leplet.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Indie összefoglaló a Sony konferenciáról

Rengeteg PlayStation 4-exkluzív cím érkezik a közeljövőben, melyekre a többi platformon játszók is irigykedhetnek majd, ezen kívül készül néhány már ismert játék, mint például a Journey és a DayZ PS4-portja is.