Age of Pirates: Caribbean Tales

Kalózos RPG az Akellától és a Playlogictől. Érdekesség, hogy a készítők Sea Dogs 2-nek szánták, majd a Pirates of Caribbean első része miatt leálltak és most új néven adták ki. Jó kis történet mi?

Az e-heti játékmegjelenések

Cseppet megkésve bár, de most prezentáljuk felétek a tárgyhét megjelenő játékait. Lesz itt minden jóság, úgyhogy érdemes átnézni a listát!

Age of Pirates: Caribbean Tales

1987-ben a Sid Meier nevével ékesített Pirates! alapjaiban forgatta fel az akkori játékpiacot. A cucc legalább annyi embert addiktá tett, mint a Civilization és akkor történt meg az is, hogy a gamerek belezúgtak a kalózos játékokba.

A jövő héten megjelenő játékok

Jövő héten érkezik többek közt az Age of Pirates, a Company of Heroes, a Faces of War, a Joint Task Force, a LEGO SW2, az NHL 07, a Rule of Rose és sok más!

Szeptemberben a Karib-tengeren kalózkodunk

Nem olyan régen tudtuk meg, hogy az Atari - jelenlegi helyzetét mentve - adja majd ki a legújabb kalózos stratégiát, melynek most megjelenéséről is beszámolhatunk.

Hét új trailer ebéd utánra

A mai ajánlatunk: Flight Simulator X, Enchanted Arms, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2, Age of Pirates, Test Drive Unlimited, Neverwinter Nights 2 és Viva Pinata.

Reggeli galériafrissítés!

Egészen pontosan 123 darab friss screenshot került a Gamekapocs galériájába: a sok-sok reggeli képért erre fáradjatok! Öveket becsatolni, felkészülni, vigyázz...

Az Atari kezében az Age of Pirates: Caribbean Tales

Biztosan sokan tudjátok, hogy az Atari jelenleg a béka feneke és az alább lévő mélységek között ingázik fel-le: helyzetüket hivatott javítani majd az Age of Pirates is.

A heti játékmegjelenések

Vasárnap elmaradt a heti játékmegjelenéseket prezentáló rovatunk, pedig olyan lista gyűlt össze, melyet vétek lenne figyelmen kívül hagyni!

E3 2006: Két újabb line-upról informálódtunk!

Most érkezett meg a THQ, valamint a Playlogic azon listája, melyen az idei E3-on prezentálandó játékok szerepelnek. A részletekért erre tessék...

E3 2006: Az Akella 10 játékot visz ki az E3-ra!

Az idei E3-ra nem kevesebb, mint 10 játékot visz ki az Akella: a május 10. és 12-e között megrendezendő kiállításon többek között részt vesz a Disciples III.