Hatred PC

Tömeggyilkos-szimulátor a lengyel Destructive Creationstől.
1441879221

Mától elérhető a Hatred ingyenes DLC-je

A mai nap folyamán jelenik meg a Hatred új frissítése, mely tartalmazni fogja az ingyen DLC-t. A csomagban helyet kapott pár új pálya a Survival módhoz, valamint a csalásokat is feloldja.
1436863200

Hatred teszt

A játék, ami a semmiből berobbanva keltett akkora visszhangot a sajtó és a játékosok között, amire csak ritkán van példa. A játék, aminek ezek után nagyon jónak kellett volna lennie, de sajnos csak közepesre sikerült.
1433183400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét soványabbnak ígérkezik, mint a korábbiak, de PC-n azért akad egy-két fontosabb megjelenés. Érkezik az elmúlt időszak egyik legbotrányosabb játéka, és a Blizzard is új címet startoltat el.
1432839600

Kitiltják a Twitchről a felnőtteknek szóló játékokat

Valószínűleg a jövő héten megjelenő Hatred miatt érezte szükségét a Twitch annak, hogy bejelentse: a jövőben tilos a felnőtteknek szóló játékokat streamelni a szolgáltatáson keresztül.
1430294426

Június elsején érkezik a Hatred

A szélsőséges és kegyetlen erőszakra kihegyezett botrányjáték végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a fejlesztők jóvoltából. A Hatred hősének kedvelt időeltöltése a tömeggyilkosság, amit az új trailer is megerősít.
1423998007

Steamre tör a Hatred, itt a gépigény

Történelmet írhat a Destructive Creations botrányjátéka, hiszen a Steam Greenlight-szavazás sikerrel zárult, így a Hatred lehet az első olyan alkotás, amely Adults Only besorolással lát napvilágot a Steamen. Befutott a gépigény is.
1422626408

Hatred - tömeggyilkosság élesben

Vadonatúj trailert kapott az utóbbi hónapokban felkapott botrányjáték. A Hatred ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: a videóban ártatlanokat mészárolnak le változatos és kegyetlen módszerekkel.
1421578826

A legmagasabb korhatár-besorolást kapta a Hatred

Továbbgyűrűzik a Hatred körüli botrány. A tömeggyilkos-szimulátor most azzal csapta ki a biztosítékot, hogy a legmagasabb korhatár-besorolást kapta Észak-Amerikában, így bajosan jelenhet meg dobozos formában.
1419253258

A jó, a rossz és a csúf

Sokatok már az ajándékok becsomagolásával vagy a karácsonyfa beszerzésével van elfoglalva, így talán lemaradtatok pár érdekes témáról. Itt az ideje bepótolni: vegyetek magatokhoz pár szelet süteményt és olvassátok el összefoglalónkat.
1418814000

Visszatért a Hatred, Gabe Newell elnézést kért

Most már akkora a felhajtás a Hatred körül, hogy maga Gabe Newell is elkezdett foglalkozni vele, sőt ő maga kért elnézést a fejlesztőktől, amiért levették a Steam Greenlightról a játékot.