Primal Carnage: Extinction PC, PS4

A Primal Carnage: Genesis hamvaiból megszületett dinós multiplayer játék.

A jövő héten jön a PS4-es Primal Carnage

A Primal Carnage: Extinction premierje nem ment simán PlayStation 4-en. A multis cím Amerikában már október végén megjelent, ám a Circle 5 Studios még egy hónapot ráhúzott az európai változatra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hosszú hétvége, lesz idő játékra, és ami még jobb: lesz is mivel játszani! A héten bevehetjük a viktoriánus Londont, irthatjuk a skaveneket és virtuális koncertsorozatot is indíthatunk.

Íme, a PS4-es Primal Carnage: Extinction dátuma

Tavasszal jelent meg PC-n a Circle 5 Studios multiplayer-központú dinoszauruszos játéka, de hamarosan a PS4-es verzió is elkészül. A Primal Carnage: Extinction a hónap végén landol a Sony masináján.

Megjelent a Primal Carnage: Extinction

Szép csendben kilépett az Early Access státuszból a Circle 5 Studios multiplayerre kihegyezett dinós játéka, a Primal Carnage: Extinction. Többféle kasztba tartozó emberek és őslények véres összecsapása vár ránk.

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

PS4-re is jön a Primal Carnage: Extinction

PC mellett PlayStation 4-re is megjelenik a Primal Carnage: Extinction nevű dinós multiplayer játék. Bár a számítógépes változat elvileg még ebben az évben megérkezik, a PS4-es verzióra 2015-ig várni kell.