Postal: Redux MAC, PC

Felújítják a Postal legelső részét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év első két hónapja meglehetősen laposan indult játékmegjelenések szempontjából, a március azonban már lényegesen erősebbnek ígérkezik. Lássuk, mire számíthatunk a következő napokban!

Megkésve, de PS4-re is elér a Postal: Redux

Kisebb lemaradás után, de a PlayStation 4-en is célba ér a Postal felújított változata. A Postal: Redux, amely az eredetihez képest új pályákat és játékmódokat is tartalmaz, a jövő hónaptól nem csak a PC-sek és a switchesek kiváltsága lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége bezavart picit, azonban a világért sem hagynánk benneteket megjelenési lista nélkül! A hét főszereplője a Homefront: The Revolution, Philadelphia már várja, hogy felszabadítsd az észak-koreai elnyomás alól.

Jövő héten érkezik a felújított Postal

Jövő héten ismét postalozunk, a Running with Scissors egy új trailer társaságában jelentette be a Postal Redux végleges megjelenési dátumát. A felújított változat tartalomban is elüt majd az eredeti játéktól.

Postal: Redux - PlayStation 4-re is jön

Másfél évvel ezelőtt mutatkozott be a Postal-sorozat legelső részének felújított változata, a többek között kooperatív móddal is erősítő Postal: Redux, ami ma megkapta első mozgóképes anyagát.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

Felújítják az első Postalt

Akinek hiányoztak a Running With Scissors botrányjátékai, örülhet, a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy jövőre újra kiadja az első részt, méghozzá felújítva, kibővítve. Kooperatív mód is lesz benne.