Wander MAC, PC, PS4

Felfedezésre és összedolgozásra épülő, harcmentes MMO.
Típus: MMORPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét soványabbnak ígérkezik, mint a korábbiak, de PC-n azért akad egy-két fontosabb megjelenés. Érkezik az elmúlt időszak egyik legbotrányosabb játéka, és a Blizzard is új címet startoltat el.

Launch traileren a Wander

A jövő héten jelenik meg PC-n és PS4-en a harcmentes MMO, a Wander. A játékban orennek nevezett karaktereket irányítunk, lehetünk élő fák, griffek, víz alatt úszó azertashok vagy fürge hirák is.

Wander - ilyen a kétéltűek élete

A Wander egy felfedezésre és összedolgozásra épülő, harcmentes MMO PC-re és PlayStation 4-re. Most újabb trailer érkezett a játékról, amelyben a víz alatt is elboldoguló azertash fajról hull le a lepel.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

Wander - bemutatkozik a harcmentes MMO

Egy meglehetősen érdekes bolygóra repít minket a Wander, a felfedezésre és összedolgozásra épülő, harcmentes MMO, amely jövő tavasszal érkezik PC-re, Linuxra és PS4-re. Különleges karaktereket irányíthatunk benne.