The Banner Saga 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a nagy sikerű indie cím, a mindössze 3 fejlesztővel készült The Banner Saga.
Típus: Fantasy, Körökre osztott stratégia

Hét újabb játékkal bővül a PC-s Xbox Game Pass

PC-n is további játékokkal bővül az Xbox Game Pass. Az újdonságok közt a legérdekesebb a Gears of War taktikai mellékága lesz, de kapunk fergeteges platformereket és egy remek túlélőjátékot is.

The Banner Saga - rajzfilmként térhet vissza?

Idén nyáron véget ért a The Banner Saga. A trilógia lezárása után méltán kérdezhetik a rajongók: innen hova tovább? A Stoic Studio fejese szerint nem lehetetlen, hogy animációs sorozatként térjen vissza a széria.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.

Idén is rágyúr az indie címekre a Nintendo Switch

Tegnap este lezajlott a legutóbbi Nintendo Direct, amely teljes egészében a Switch közelgő indie játékkínálatára koncentrált. A hibridkonzolra költözik a Mark of the Ninja, a Lumines és a The Banner Saga-trilógia is.

The Banner Saga 2 teszt

Dredge. Egy ősi veszedelem a messzi északról, egy kőmonstrumokból álló sereg, mely mindent és mindenkit elpusztít. Nem gondoltuk volna, hogy valaha visszatérnek. De a Nap megállt az égen. És újra lecsaptak.

Íme, a Games with Gold júliusi ajándékai!

Kiderült, hogy milyen ingyenes játékoknak örülhetnek júliusban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játék jutott, de az utóbbiak természetesen az új konzolon is játszhatók a visszafelé kompatibilitás révén.

The Banner Saga 2 - megérkezett a túlélőmód

A minap fontos frissítés érkezett a The Banner Saga 2-höz, elvégre élesedett a régóta várt Survival mód. Negyven harcra kihegyezett pálya vár rád, ám ha csapatod elesik, kezdheted elölről az egészet.

Júliusban jön konzolokra a The Banner Saga 2

A Stoic csapata megerősítette, hogy július végén indul útjára a viking karavánunk Xbox One-on és PS4-en. A taktikai stratégiában a döntéseinknek komoly és sokszor beláthatatlan következményei lesznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. A legfrissebb listánk sem rövid, jóllehet elő kell rántani egy nagyítót a fiókból, hogy megtaláljuk rajta az izgalmasabb címeket. Ilyen lesz a két nap múlva érkező Ratchet & Clank is!

Fél órán át mozog a The Banner Saga 2

A The Banner Saga 2 ott folytatja a karavánunk történetét, ahol az első részben abbahagytuk. Most az Eurogamer jóvoltából fél órán át mozog a körökre osztott cím, ami első blikkre nem sokban változott.