Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition 3DS

Japán legnépszerűbb mobiljátékát összeeresztik a Super Mario-univerzum hőseivel. Az eredmény? Egy 3DS-es játék.
Típus: Puzzle

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

Brit toplista: az élen nyitott a Project CARS

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amelyen már több új cím is szerepel. A Project CARS jött, látott és győzött, az autóverseny be is zsákolta az aranyérmet a megjelenése hetén.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a május, mi pedig szállítjuk a hónap első játékmegjelenési listáját. A következő hetekben aligha érheti panasz a felhozatalt, már most is több nagyobb cím kerül a boltokba.

Még több bejelentés a Nintendótól

A japán gyártó teljes mértékben a nyugati játékosokat célozta meg a tegnap esti Nintendo Direct adásával, számos sikervárományos cím kapott új trailert és megjelenési dátumot. A Wii U és a 3DS fanatikusai figyeljenek!

Jön a Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

A japánok rettenetesen rá vannak kattanva a Puzzle & Dragons című mobilos match-3 puzzle és RPG keverékre, amelynek eredeti változata már 3DS-en is tiszteletét tette. Az új részre ráeresztik a Mario-univerzum hőseit.