Silence PC, PS4, XBOXONE

Csodálatos történettel és grafikával operáló klasszikus kalandjáték.
Típus: Kalandjáték, Point & Click

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten feltúrjuk San Francisco hipszter alvilágát, többfrontos vidámpark-üzemeltetésbe vágunk, és egy régi ismerőssel az oldalunkon térünk vissza Itáliába, hogy rendet tegyünk a templomosok között.

Demót kapott a Silence

Jövő hét elején jelenik meg a Silence, melyet most idő előtt kipróbálhatnak a PC-s játékosok, ugyanis már tölthető a demó. Emellett egy új trailer is érkezett a megjelenés alkalmából.

GC 2016: Silence - utazás a csend birodalmába

Még mindig várat magára a Silence megjelenése, hiába várjuk nagyon a Daedalic Entertainment új kalandjátékát. A várakozást fájdalmait az új gamescomos előzetes hivatott enyhíteni.

Silence: The Whispered World 2 - indul a béta

A német Daedalic Entertaiment frissen kiadott közleménye szerint jövő héten elrajtol a jövő évre datált Silence: The Whispered World 2 zárt bétatesztje. Érdemes jelentkezni, mert ingyenes példány jár majd a szerencséseknek.

PS4-re is jön a Silence: The Whispered World 2

A Daedalic Entertaiment szívbemarkoló hangulatú point & click kalandjátékától már az őszi bejelentés kapcsán lehidaltunk. A fejlesztők már akkor multiplatform címként hivatkoztak rá, így a PS4-es verzió nem meglepetés.