Homeworld Remastered Collection PC

Felújított változatban tér vissza a Homeworld első két része.

Az Epic két ingyenes videójátéka már elérhető!

Ezen a héten két ingyenes meglepetés címet is ad a játékosoknak az Epic Games Store, sőt! Jövőhéten is párban érkeznek a díjmentes videójátékok.

Ezen a héten két játékot ad ingyen az Epic Games Store

Ezúttal a Bethesda MMORPG-jére csaphatnak le az érdeklődök ingyen az Epic boltjában, de a nyomozós vizuális regények kedvelői is jól járnak ezen a héten. Húzd be az The Elder Scrolls Online-t és a Murder By Numberst!

GC 2019: Visszatér a Homeworld?

A Blackbird Interactive és a Gearbox csapata egy videóüzenetben jelezte, hogy a hónap végén esedékes PAX West rendezvényen egy speciális bejelentéssel szeretnék megünnepelni, hogy idén lett 20 éves a Homeworld.

Victor Vran és Tropico 5 az új Humble Bundle-ben

Megérkezett az új Humble Bundle, melyben a vállalat egyik alkalmazottja által különösen kedvelt címek kaptak helyet. Szerencsére ízlese van a játékok terén az úriembernek!

Dobozos változatot kap a Homeworld Remastered

Hamarosan nem csak a Steamen, de a boltok polcain is belefuthatsz a Homeworld Remastered Collectionbe, mivel dobozos változatot kap a gyűjtemény. A bejelentés alkalmából új előzetest is kapott a csomag.

Utolsó traileren a Homeworld Remastered

A mai naptól elérhető a első két Homeworld felújított változatát is tartalmazó Homeworld Remastered, ami a premier alkalmából megkapta utolsó, látványos űrcsatákban gazdag hangulatfokozóját.

Gyorstalpaló az új Homeworld-kollekcióhoz

Két videóval jelentkezett a Gearbox Homeworld-fronton, az egyik egy 4K-s felbontásban is nézhető cinematic kedvcsináló, a másik pedig egy gyorstalpaló azoknak, akik még nem találkoztak a sorozattal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.

Frissítve: Homeworld Remastered videónapló

A hónap végétől lesz beszerezhető a zseniális Homeworld első két részének felújított változata. A Homeworld Remastered Collection ennek megfelelően kapott egy videónaplót, aminek első részét a hajtás után találjátok.