Stealth Inc 2: A Game of Clones PC, PS3, PS4, Vita, XBOXONE

Áprilisban érkezik a Stealth Inc második része, ami ezúttal igazi multiplatform cím lesz.
1644948000

Ezeket nyújtja még az Xbox Game Pass februárban

Az Xbox Games Pass előfizetői február második felében sem maradnak új címek nélkül – noha ez most a csöndesebb hónapzárások közé tartozik. A legjobban a sportok és a stratégiai játékok kedvelői járnak.
1612292400

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Új hónap, újabb címekkel bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass. Februárban dinoszauruszokat nevelhetünk, sólymokat lovagolhatunk, de még az egyik klasszikus Final Fantasy világába is ellátogathatunk.
1438186401

Íme, a PlayStation Plus augusztusi kínálata

Kifejezetten erősnek ígérkezik a nyár utolsó hónapja a PlayStation Plus előfizetőinek. Az Instant Game Collectionbe olyan címek kerülnek be, mint a Lara Croft and the Temple of Osiris és a God of War: Ascension.
1430154540

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.
1428310800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét nagyon sovány lesz megjelenések terén, úgyhogy vagy a márciusi játékokkal játszotok majd, vagy elkezditek tisztogatni a kontrollereket és billentyűzeteket az új Mortal Kombat és a PC-s GTA V érkezésére.
1425295809

Új platformokra költözik a Stealth Inc. 2

A Curve Digital boldogan jelentette be, hogy a Wii U-ra már megjelent Stealth Inc. folytatása új platformokra költözik. A Game of Clones április elején fog megjelenni, többek között PC-re, PlayStation-gépekre és Xbox One-ra.