Stealth Inc 2: A Game of Clones PC, PS3, PS4, Vita, XBOXONE

Áprilisban érkezik a Stealth Inc második része, ami ezúttal igazi multiplatform cím lesz.
Típus:

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Új hónap, újabb címekkel bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass. Februárban dinoszauruszokat nevelhetünk, sólymokat lovagolhatunk, de még az egyik klasszikus Final Fantasy világába is ellátogathatunk.

Íme, a PlayStation Plus augusztusi kínálata

Kifejezetten erősnek ígérkezik a nyár utolsó hónapja a PlayStation Plus előfizetőinek. Az Instant Game Collectionbe olyan címek kerülnek be, mint a Lara Croft and the Temple of Osiris és a God of War: Ascension.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét nagyon sovány lesz megjelenések terén, úgyhogy vagy a márciusi játékokkal játszotok majd, vagy elkezditek tisztogatni a kontrollereket és billentyűzeteket az új Mortal Kombat és a PC-s GTA V érkezésére.

Új platformokra költözik a Stealth Inc. 2

A Curve Digital boldogan jelentette be, hogy a Wii U-ra már megjelent Stealth Inc. folytatása új platformokra költözik. A Game of Clones április elején fog megjelenni, többek között PC-re, PlayStation-gépekre és Xbox One-ra.