Five Nights at Freddy’s Mobil, PC

Scott Cawthon horrortrilógiája, melyben egy biztonsági őrt alakítunk, aki a kamerák képén keresztül ellenőrzi az adott épületet, miközben a gonosz plüssállatok tréfát űznek vele.

Vérfagyasztó előzetest kapott a Five Nights at Freddy's-film

Közel tíz évvel az első játék megjelenése után filmadaptációt kap a Five Nights at Freddy's. Az életre kelő animatronikus állatok a filmben is éppen olyan félelmetesnek tűnnek, mint a játékokban.

Teaseren a Five Nights at Freddy’s-mozifilm

Hosszú huzavona után megérkezett a Five Nights at Freddy's című horror-videójáték Blumhouse-féle filmadaptációjának első teasere.

Októberben érkezik a Five Nights at Freddy's-film

Az igencsak hányattatott sorsú videójáték-adaptáció végül mégiscsak megvalósul: úgy néz ki, hogy 2023. októberében érkezik a The Five Nights at Freddy's-mozifilm.

Úgy néz ki, megvan a Five Nights at Freddy's-film két főszereplője

A Five Nights at Freddy's című indie horror videójáték filmes adaptációja, hét évvel azután, hogy megkapta a jogokat, végre megtalálta két főszereplőjét.

Továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film

A Blumhouse vezérigazgatója szerint továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film, de elismerte, hogy nehezen megy a megfelelő forgatókönyv megtalálása, és hogy Chris Columbus rendező is kiszállt a projekt mögül.

Visszavonul a Five Nights at Freddy’s atyja

A kivételesen jó munkabírásáról tanúságot tett Scott Cawthon bejelentette, hogy visszavonul, és másra bízza a Five Nights at Freddy’s-sorozat terelgetését. A döntése valószínűleg nem független az elmúlt hét eseményeitől.

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

Five Nights at Freddy’s - most a rajongókon a sor

A Five Nights at Freddy’s-játékokat jegyző Scott Cawthon bejelentette, hogy a saját pénzével is támogatni fog bizonyos rajongói projekteket, amelyeket aztán egy csomagban meg is vásárolhatunk majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkönnyebbüléssel jelentjük: vége az őszi játékzuhatagnak. A jövő héten hálaadás lesz Amerikában, utána pedig Black Friday (a hivatalos), ami azt jelenti, hogy aki nagyon akarta, már ráeresztette a fejlesztését az ünnepi bevásárlószezonra.

Késik a Five Nights at Freddy's-film, de új játék jön

A játék atyja, Scott Cawthon nemrégiben felvázolta, mire számítsanak a Five Nights at Freddy's rajongói. A beígért mozifilm sajnos csúszni fog, viszont már készül egy új, nagy költségvetésű játék is.