Star Ocean: Integrity and Faithlessness PS3, PS4

Visszatér a Square Enix JRPG-sorozata!

Hivatalosan is befutottak a szeptemberi PlayStation Plus játékok

Bár billbil-kun jóvoltából már kaptunk egy kis ízelítőt a szeptemberi PlayStation Plus videójátékokról, azért jól jön a hivatalos bejelentés is! Szemezgessetek kedvetekre!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

E3 2016: Launch traileren a Star Ocean 5

Észak-Amerikában június 28-án, nálunk három nappal később kerül a boltokba a Star Ocean: Integrity And Faithlessness. A Square Enix nem bízta a véletlenre, az E3 apropóján kiadta a launch trailert, és még egy karakterbemutató videót is.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is összegyűlt egy csokornyi friss kép a közelgő sikervárományosokról. Főszerepben az Insomniac VR-játékaival, a Star Ocean 5-tel, a Hitman második epizódjával és a Resident Evil: Umbrella Corpsszal.

Star Ocean 5 - a két királyság

A Square Enix két új trailert jelentetett meg a Star Ocean: Integrity and Faithlessnesshez, melyekben Planet Faykreed két királyságát ismerhetjük meg közelebbről.

Star Ocean 5 - harc és amit akartok

A Square Enix két kézzel szórja a friss kedvcsinálókat a Star Ocean: Integrity and Faithlessnessről. Most egy harcközpontú előzetest nézhettek meg két karakterbemutató videó mellett.

Júliusban jön az európai Star Ocean 5

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Star Ocean-saga ötödik felvonása, a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, ami július 1-jén veszi be az európai boltok polcait. A bejelentés mellett a gyűjtői kiadásokról is lehullt a lepel.

A heti galériafrissítés

Mint főnixmadár hamvaiból, úgy támadt fel régi rovatunk, melyben ömlesztve kapjátok meg a heti képadagotokat. Ezúttal a Mirror's Edge, a Battleborn, a Star Ocean 5 és a Chronos is porondra lép.

Nyugaton is megjelenik a Star Ocean 5

A Square Enix a legutóbbi livestream keretében jelentette be, hogy lesz angol verzió a Star Ocean 5: Integrity and Faithlessnessből, noha a megjelenési dátum még kérdéses. Itt a legújabb sztoritrailer is.

Ropogós traileren a Star Ocean 5

Még egy kedvcsinálónk van a japán Jump Festa rendezvényről: alanyunk a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, amely a második és a harmadik rész története között játszódik majd. Már a videó alatt hallható talpalávaló se semmi.