Colin McRae Rally 04

A Colin sorozat negyedik tagja, de ki tudja mennyi követi még

Több ralijátékon is dolgozik a Codemasters?

A Codemasters ugyan még nem jelentett be új ralijátékot hivatalosan, a brit fejlesztőcég a hivatalos Twitter-oldalán már elárulta a rajongók kérdésére, hogy több ilyen anyag is készül nála.

DiRT 3 - immár Colin McRae nélkül

Az tulajdonképpen nem újdonság, hogy a DiRT 3 borítóján már nem szerepel Colin McRae neve, arra viszont egészen máig nem kaptunk választ, hogy miért éppen most döntöttek úgy a készítők, hogy a 2007-ben elhunyt raliversenyző nevét leveszik a játék címe mellől.

A Codemasterst is megrázta Colin McRae halálhíre

A Colin McRae Rally-játékok kiadásáért felelős Codemasterst is megrázta a harminckilenc éves rallybajnok halálos helikopterbalesetének híre.

Elhunyt Colin McRae

Immáron bizonyos: az 1995-ös év rallybajnoka, Colin Mcrae nincs köztünk. Halálát helikopterbaleset okozta - számolt be róla több magyar és külföldi hírportál.

Colin McRae Rally 04 Bemutató

Colin McRae negyedszer is visszatért játék formájában a Sony egyik konzolgépére, és persze más platformokra is. Bár az esemény már kilenc hónapja következett be...

Colin McRae Rally 04 Előzetes

Rally rajongóknak eljött a paradicsom, hisz a sokak által imádott Colin McRae Rally elérkezett a negyedik részéhez. Ahogy elnézem, ez a progi nemsokára olyan lesz, mint a FIFA sorozat...