Mario Tennis: Ultra Smash WIIU

Teniszjáték kedvenc vízvezeték-szerelők főszereplésével, néhány új játékelemmel, de a megszokott hangulattal.
Típus: Gyerek, mario, Tenisz

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

Mario Tennis: Ultra Smash teszt

Mario, Peach, Toad, Bowser és Yoshi visszatért. A klasszikus kalandok helyett most viszont újra a sportoké a főszerep, húsz éve kezdődött minden, és megint itt van. Megjelent a bajszos vízvezeték-szerelő legújabb teniszjátéka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatunk a megjelenésekre, szinte mindegyik platformra érkezik valamilyen ígéretes anyag. A főszereplő természetesen a Star Wars: Battlefront lesz.

Traileren a Mario Tennis: Ultra Smash

Ha egy kihagyhatatlan (?) first party játékra vágysz Wii U-n, akkor a novemberben érkező Mario Tennis: Ultra Smasht ajánljuk a figyelmedbe. Persze csak az új Fatal Frame után. Van olyan jó, mint a széria korábbi részei.

Sűrű lesz az év vége a Nintendo-rajongóknak

A Nintendo a Twitter-csatornáját találta a legalkalmasabb helynek arra, hogy ránk zúdítson egy kisebb bejelentésáradatot - számos játék megjelenési dátumáról hullt most le a lepel.

Nintendo Post E3 Tour élménybeszámoló

Egészen Lengyelországig mentünk, hogy kipróbáljunk szinte minden játékot, amivel érdemes lesz foglalkozni Nintendo-fronton a közeljövőben. Méretes élménybeszámoló következik!

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Itt vannak a Nintendo E3-as bejelentései

Este hatkor vette kezdetét a Nintendo E3-as műsora, ami ugyan nem tartogatott eget rengető meglepetéseket, azért szolgált néhány érdekességgel a kiotóiak rajongói számára. Összeszedtük a fontosabb híreket.

E3 2015: Nintendo-esemény - LIVEBLOG

Hazai idő szerint délután hat órakor kezdődik a Nintendo E3-as eseménye, melyet a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Nintendo Direct keretein belül nézhetünk meg. A Gamekapocs ezt a műsort is végig liveblogolja.