Theseis

A sztori középpontjában egy mostohatestvérpár áll, akik ha akarnának, sem különbözhetnének jobban egymástól. Pheve, a gyönyörű mediterrán szépség, akit a természetfelettiben való hite hajt előre, míg Andronicus az örök szkeptikus fiatalember.

Leállították a Theseis munkálatait?

A Theseis című kalandjáték PS3-as változatát elegendő támogatás hiányában már lelőtték, most viszont állítólag a másik két verzió fejlesztését is leállították.

Theseis

Az utóbbi időben egy csepp könny nem sok, annyi sem hullhatott a porba kalandjáték rajongó szemeinkből, ugyanis nem csak, hogy Sam és Max tértek vissza, de még a spanyolok is befutottak karácsonyra a Runaway 2-vel. Most pedig íme egy újabb gyöngyszem, ezúttal a kellemes mediterránról, Görögországból. Elkezdhetnék nyafogni, hogy „megint 3D” és hogy „neksztgen”, de nem fogok. E helyett inkább beszéljen maga a játék!

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Theseis - törölték a PS3-as verziót

A PS3 Land portálról tudtuk meg, hogy a Track7Games leállította a Theseis PS3-as munkálatait, a döntést pedig a konzolra való magas fejlesztési költségekkel indokolták.

E3 2006: Ízelítő a felhozatalból

Kaptunk egy kisebb ízelítőt az E3 felhozatalából. Eszerint lesz új Pacific Storm, Dave Mira BMX, Bomberman, Pac-Man, N-Gage és meg minden más egyéb.

PREMIER: Theseis

Igen kellemesnek igérkező kis kalandjáték van készülőben Xbox 360-ra. A Theseis a görög Track 7 csapat keze munkáját dícséri, és bizony igen jónak néz ki.