Portal Stories: Mel PC

Zseniális rajongói mod a Portal 2-höz a Prism Studios jóvoltából.
Típus: FPS, Puzzle, Sci-Fi

Még mindig tervben van a Half-Life- és a Portal-film

Az ébredő Erő rendezője, J. J. Abrams szerint még nincs veszve a Half-Life- és a Portal-mozifilm, hiszen már az írókat is megtalálták a projektekhez. Reméljük, hamarosan következő fokozatba kapcsolnak a munkálatok.

TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.

Portal Stories: Mel teszt

A Valve-nak eddig soha sem sikerült harmadik részt készítenie legnépszerűbb játéksorozataihoz. Szerencsére a rajongók nem ültek ölbe tett kézzel, ezúttal a Portal 2 kapott egy tartalmas modot a Prism Studios jóvoltából.

Lesd meg a teljes Portal VR-demót!

Az idei Game Developers Conference-en zárt ajtók mögött ugyan már bemutatta a Valve a Portal VR-techdemóját, de most mindenki meglesheti, mit is tud a házon belül fejlesztett, HTC Vive sisakra kihegyezett anyag.

Ütős rajongói Portal mod érhető el a Steamen

Ha még nincs programod a hétvégére és elkötelezett Portal-rajongónak vallod magad, akkor mi megtaláltuk a megfelelő hétvégi időtöltést. Ugyanis megérkezett a Portal Stories: Mel, egy vaskos tartalommal bíró rajongói mod.

Erre a Portal 2-modra érdemes lesz várnunk

A Portal Stories: Mel egy igazán ígéretes Portal 2-mod, amely egy teljesen új történettel és főszereplővel bír, ráadásul 20 izgalmas pályát tartalmaz. Ha tényleg minőségi bővítményre vágysz, akkor kár lenne kihagynod.