Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr MAC, PC, PS4, XBOXONE

Akció-RPG a Warhammer 40.000 világában - magyar fejlesztőktől.

Warhammer-játékokkal készül az Xbox a hétvégére

A Microsoft konzoljain is Warhammer-lázban telik az aktuális Xbox Free Play Days-hétvége, így ha nincs más programotok, és szeretnétek az uralkodót szolgálni, akkor keresve sem találtok jobb elfoglaltságot.

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális játékai

Továbbra is a Warhammer világába invitál minket a Microsoft az aktuális Xbox Free Play Days játékaival, csak ezúttal a sötét középkor helyett 40 ezer évet repülünk előre a jövőbe, hogy inkvizítorként szolgáljuk a Császárt.

Ezek lesznek a Gold-előfizetés májusi játékai

Menetrendszerűen hozta a hírt a Microsoft, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak a következő hónapban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal egy magyar fejlesztésű játék is helyet kapott a felhozatalban.

Elrajtolt a Warhammer 40.000: Inquisitor - Prophecy

Az önállóan is futtatható kiegészítőbe ráadásul a Neocore csapata tényleg rengeteg érdekességet zsúfolt bele; új játszható kaszt érkezik Tech-Adept néven, emellett vadonatúj kampányra és persze minden eddiginél több akcióra számíthatunk.

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

Késnek a Warhammer 40.000: Inquisitor új tartalmai

Hogy a lehető legpolírozottabb élményt nyújtsa a játékosoknak, a budapesti Neocore Games úgy döntött, elhalasztja pár héttel a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr 2.0-s frissítését és standalone kiegészítőjét.

Kiegészítőt kap a Warhammer 40.000: Inquisitor

A Neocore Games tájékoztatása szerint önállóan is futtatható kiegészítőt kap a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. A Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy május végén jelenik meg.

Nagyot frissül a Warhammer 40K: Inquisitor

A NeocoreGames akció-RPG-je májusban kapja meg a 2.0-s frissítését, amely rengeteg fejlesztést élesít. Gyakorlatilag teljesen kicseréli a meglévő rendszereket, és még a szintsapkát is kitolja. Itt az idő visszatérni a játékhoz!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!

Újra csúszik a konzolos Warhammer 40K: Inquisitor

A hazai Neocore hivatalosan is megerősítette, hogy a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr korábban júliusra halasztott konzolos kiadását még kicsit csiszolni szeretnék, így annak premierjére tovább kell majd várnunk.