N++ PS4

Folytatást kapott a Metanet bitangnehéz platformere.
1526922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!
1526119200

Switch-re is megjelenik az N++

A korábbi pletykákkal ellentétben alig két hét múlva Nintendo Switch-re is megjelenik az idegtépő minimalista platformer. A több mint négyezer pályát tartalmazó játék valószínűleg Joy-Connal sem lesz könnyebb.
1471873020

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.
1438171200

Megérkezett az N++, itt a launch trailer

Folytatást kapott a Metanet Software népszerű platformere, az N++ ma jelenik meg, méghozzá kizárólag PlayStation 4-re. A debüt apropóján egy háromperces launch trailert is tudunk mutatni nektek.
1437976800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem mondhatnánk, hogy el vagyunk árasztva jobbnál jobb megjelenésekkel, de azért akad egy-két érdekesebb cím az ínyencek számára. Még mindig nagyon "furcsa az élet", és feltámad egy Sierra-klasszikus is.