Worms W.M.D. PC, PS4, XBOXONE

Látványos a Worms-sorozat legújabb darabja, és kapunk járműveket is.
Típus: Akció, Kukacos, Puzzle

Tele van kukacokkal az új Humble Bundle

Kívül szép az új Humble Bundle-csomag, de belül férges - azonban ennek csak örülhetünk, hiszen így most a PC-s játékosok nagyon kedvezményes áron férhetnek hozzá egy rakás Worms-játékhoz.

Jövő héten a kukacok is beköltöznek a Switch-re

A Team 17 bejelentette, hogy a jövő héten Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi a Worms W.M.D. A játék remekül kihasználja majd a hibridkonzol adottságait, ráadásul exkluzív tartalmakat is felvonultat.

Worms W.M.D. teszt

„Egy tucat kopasz kukac uzival lyukakat lyuggat.” - CoVboy egy régi 576-ban ezzel a címmel vezette fel a sorozatot, és olyan cikket írt róla, hogy azóta imádok minden Worms-játékot. Köszönöm neki!

Brit toplista: jól indított a Deus Ex: Mankind Divided

Ugyan remek rajtot vett a Deus Ex: Mankind Divided, hiszen a szigetországi eladási lista élén kezdett, az öröm mégse lehet teljes. Az első heti adatok alapján a Human Revolution sokkal erősebben nyitott.

Worms W.M.D - megint egymásnak esnek a kukacok

Tegnap óta elérhető a klasszikus Worms-sorozat legújabb epizódja, a gyökerekhez visszanyúló, de a modernizálást sem mellőző Worms W.M.D. A Team17 a premier alkalmából kiadta a játék utolsó előzetesét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.

Tömve lesz sztárvendégekkel a Worms WMD

Ha már most előrendeled a Team 17 kukacos játékát, akkor egy csomó videojátékos bónuszra tehetsz szert. Pontosabban a Rocket League-ből, a Payday 2-ből, a Saints Row 4-ből és a Goat Simulatorból ismerős cuccokkal.

Tömve lesz fegyverekkel a Worms WMD

A Team 17 szerint nyolcvannál is több fegyverrel irthatják egymást a kukacok a Worms WMD-ben. A legújabb trailerben most jó párat megcsodálhatunk bevetés közben, a hangsúly persze a poénokon lesz.

A heti galériafrissítés

Mint főnixmadár hamvaiból, úgy támadt fel régi rovatunk, melyben ömlesztve kapjátok meg a heti képadagotokat. Ezúttal a Mirror's Edge, a Battleborn, a Star Ocean 5 és a Chronos is porondra lép.

70 milliónál jár a Worms-sorozat

Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.