Stories: The Path of Destinies PS4

Bemutatkozott a Tiny Brains fejlesztőinek új játéka, a Stories: The Hidden Path.
1526133600

Ingyenes a Stories: The Path of Destinies

Jövő héten jelenik meg a Spearhead Games következő játéka, az Omensight. Ennek apropóján a hétvége folyamán ingyen bezsebelhetjük Steamen a stúdió előző munkáját.
1480524994

Frissítve: Ezek a decemberi PS Plus-ajándékok

Ha hihetünk a Redditre felkerült fotónak, az Invisible, Inc. és a Stories: The Path of Destinies lesz a PlayStation Plus-előfizető PlayStation 4-tulajok ajándéka decemberben. A hivatalos bejelentésre holnapig kell várni.
1460480452

Megjelent a Stories: The Path of Destinies

Könnyed hangulatú akció-RPG-t készített a Spearhead Games PC-re és PS4-re. A Stories: The Path of Destinies főhőse egy folyton peches kalóz, Reynardo, aki a lázadók oldalán száll szembe a császár armadájával.
1448366455

Stories: The Path of Destinies - itt az új trailer

Augusztusban mutatkozott be a Tiny Brainst is fejlesztő Spearhed Games legújabb akció-RPG-je, akkor még The Hidden Path alcímmel. A projekt szépen halad előre, a névváltás híre mellett új látnivalókat is kaptunk a játékról.
1439820025

Stories: The Hidden Path - akció-RPG PS4-re

A PlayStation Blogon mutatta be a Tiny Brainst is fejlesztő Spearhed Games csapata legújabb, kizárólag PlayStation 4-re fejlesztett akció-szerepjátékát, a Stories: The Hidden Patht. Odabent infók és látnivalók várnak.