The King of Fighters XIV PS4

A népszerű verekedős sorozat 14. darabja immáron csak PS4-en hódít.
Típus: Verekedős

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Attól, hogy E3 van, még nem feledkezünk meg a heti játékmegjelenéseket összefoglaló listánkról; persze az jól látszik, hogy a kiadók számára is a Los Angeles-i expóról szólnak ezek a napok.

Megvan a PC-s The King of Fighters XIV dátuma

Ez gyors volt: az SNK a hónap elején jelentette be a The King of Fighters XIV PC-s verzióját, és most már azt is tudjuk, mikor érkezik. A régóta futó sorozat első 3D-s része június közepén veszi be a Steamet.

PC-re költözik a The King of Fighters XIV

Az SNK a Twitteren hivatalosan is megerősítette, hogy a tavaly augusztusban kizárólag PlayStation 4-re megjelent The King of Fighters XIV hamarosan PC-re is elérhető lesz, méghozzá a Steamen keresztül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.

Holnap jön a The King of Fighters XIV demója

Holnap bármelyik PS4-tulaj kipróbálhatja a The King of Fighters XIV-et, ugyanis demót kap a játék, melyben 7 karakter lesz kipróbálható. A bejelentés mellé egy új sztoritrailer is érkezett.

E3 2016: Előkerült a The King of Fighters XIV is

A The King of Fighters XIV-ben immáron teljesen 3D-s környezetben bunyózhatunk, noha a játékmenet megmarad 2D-snek. A karakterfelhozatal 50 főt számlál, ezúttal pedig a rosszfiúkkal ismerkedhetünk meg.

Európába tart a The King of Fighters XIV

Az SDK bejelentette, hogy Európába is elhozza a népszerű japán verekedős cím legújabb iterációját, a The King of Fighters XIV-et. A kiadásért a Deep Silver felel majd, és kaptunk egy vadiúj előzetest is.

A heti galériafrissítés

Mint főnixmadár hamvaiból, úgy támadt fel régi rovatunk, melyben ömlesztve kapjátok meg a heti képadagotokat. Ezúttal a Mirror's Edge, a Battleborn, a Star Ocean 5 és a Chronos is porondra lép.

Már készül a The King of Fighters XIV

Tényleg lesz The King of Fighters XIV, ráadásul csak PlayStation 4-re. A népszerű bunyós játék első játszható demója kipróbálható lesz a decemberi PlayStation Experience-en is, ahol a teljes lepellerántásra is sor kerül.