Psychonauts 2 PC, PS4, XBOXONE

Igen! Visszatér a Psychonauts!
Típus: Akció, Kaland

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!

Csak jövőre jelenik meg a Psychonauts 2

A Double Fine bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Psychonauts folytatása. Emellett azt is megerősítette a cég, hogy hiába vált Microsoft-stúdióvá a csapat, a játékuk PlayStation 4-re is elkészül.

E3 2019: 9 perc a Psychonauts 2-vel

A Double Fine 2020-ra esedékes alkotásáról még 2015-ben futottak be az első hírek, ám a játék azóta sem akart elkészülni. Most viszont úgy néz ki, hogy már kezd ráfordulni a célegyenesre a projekt, egy hosszabb gameplay érkezett.

E3 2019: A Double Fine-t is megvette a Microsoft

Amellett, hogy megkaptuk a Psychonauts 2 újabb hangulatos előzetesét, a Microsoft bejelentette, hogy nem hagyták abba a stúdiófelvásárlást, és bekebelezték a Double Fine csapatát is.

TGA 2018: Traileren a Psychonauts 2

Egy ideje már készül a Double Fine-nál a Psychonauts folytatása, de csak most láthattuk először valóban mozgás közben a játékot, amiben természetesen visszatér Raz.

Mégsem jelenik meg 2018-ban a Psychonauts 2

A Double Fine Productions megerősítette, hogy nem tudják tartani a 2018-as premiert, így leghamarabb 2019-ben játszhatunk a Psychonauts 2-vel. Miután a játék mérete körvonalazódott, a csúszás mellett döntöttek.

Így néz most ki a Psychonauts 2

A Double Fine-nál aktívan telt az elmúlt egy év a Psychonauts 2 fejlesztése során, így most végre megmutathatják, hogyan fest a jelenlegi verzió. A platformer már játszható, nagyjából a tartalom fele készen van.

Kiadóra lelt a Psychonauts 2

A Starbreeze látja el a Psychonauts 2 kiadói teendőit, emellett a svéd csapat befektetőként is közreműködik a projektnél. Nyolcmillió dollárt tettek a játékba, ezzel ők a legnagyobb tulajdonosok.

Psychonauts 2 - már most elképesztően jól néz ki

Azok után, hogy sikeres volt a Figen indított kampány, a Psychonauts folytatása ráfordulva az őszi szezonra végre megmutatja magát. Egyelőre csak egy nagyon korai felvétel formájában, de a látottak bizakodásra adnak okot.

Psychonauts 2 - részletek a sztoriról

Tim Schafer rajongói kérdésekre válaszolva árult el pár konkrétumot a Psychonauts 2 sztorijáról a Redditen. A játék ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész letette: Raz "csak pár órával idősebb", mint legutóbb.