Psychonauts 2 PC, PS4, XBOXONE, XSX

Igen! Visszatért a Psychonauts!

A Psychonauts 2 a Double Fine eddigi legsikeresebb játéka

Sokat kellett várnunk a Psychonauts folytatására, de Tim Schafer bandája nem okozott csalódást. A Psychonauts 2-t a kritikusok és a játékosok is imádták, ráadásul az új rész hamar a Double Fine legnagyobb bestsellere lett.

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.

Óriásit tarolt az Inscryption a GDC Awardson

Jelenleg is fut az idei Game Developers Conference, ahol ismét kiosztották az elmúlt év legjobb játékainak szánt díjakat. A mostani favorit az Inscryption lett, ami nem csupán a GDC Awards, de az IGF Awards fődíját is elnyerte.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

Ne várjunk filmeket Tim Schafer játékaiból!

A videojátékok mozis adaptációja nem könnyű móka, gyakran még akkor sem, ha az alapanyag papíron remekül adja magát egy filmtörténethez. Tim Schafer elárulta, gyakran őt is megkereste Hollywood, de az ötletek sorra vakvágányra futottak.

Több új projekten dolgozik a Psychonauts 2 csapata

A Psychonauts 2 sikerei meghozták a kellő lendületet a Double Fine háza táján. Tim Schafer több részlegre osztotta a csapatát, hogy teret engedjen számos új ötletnek és a kísérletezésnek.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

GC 2021: Launch trailert kapott a Psychonauts 2

Tizenhat év után holnap végre megjelenik a Psychonauts folytatása, ami természetesen nem hiányozhatott a Microsoft ma esti műsorából sem. A Double Fine a játék utolsó előzetesét hozta el a rendezvényre.