Ace Combat 7: Skies Unknown PC, PS4, XBOXONE

PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét tette az Ace Combat-széria legújabb felvonása.

Óriási mérföldkövet lépett át az Ace Combat 7: Skies Unknown

Hatalmas népszerűségnek örvend az Ace Combat 7: Skies Unknown, most pedig egy óriási mérföldkövet lépett át az eladások tekintetében.

A Bandai Namco szárnyai alatt folytatják a legutóbbi Pokémon-remake fejlesztői

A Bandai Namco szárnyai alatt működik tovább a japán ILCA csapata: a fejlesztőcég a One Piece: Odyssey mellett az új Ace Combat munkálataiban is részt vesz, az új nevük is erre utal.

Elérhető az Ace Combat 7 Top Gun DLC-je

Megérkezett a mozikba a Top Gun: Maverick, ezzel együtt pedig az Ace Combat 7-ben is beszerezhetővé vált a filmből merítő kiegészítő, amely vadászgépeket, emblémákat és zenéket is tartalmaz.

Top Gun DLC-t kap az Ace Combat 7 is

Nem csak a Microsoft Flight Simulatorban reptethetjük meg Pete Mitchell vadászgépét. Hamarosan az Ace Combat 7: Skies Unknown egén is megjelennek a Top Gun: Maverick repülői.

Már készül az új Ace Combat

Az Ace Combat-sorozat alkotói egy különleges műsorral jelentkeztek a franchise huszonötödik születésnapja apropóján, ennek a végén árulták el, hogy már nagyban dolgoznak a következő játékon.

Kísérleti repülőkkel bővül az Ace Combat 7

Az Ace Combat-sorozat tavaly töltötte be a huszonötödik életévét, de a Bandai Namco még nem végzett az ünnepléssel. Az új évfordulós DLC-vel nemcsak festésekhez, de kísérleti repülőgépekhez is hozzájuthatunk.

Íme, a PlayStation Now márciusi kínálata

A minap leleplezte a Sony, hogy idén márciusban melyik négy játékkal bővíti a PlayStation Now szolgáltatását. Igencsak változatos hónap vár az előfizetőkre: többek között kipróbálhatják a vadászgép-pilóták életét és a zombiapokalipszist is.

A 25. születésnapját ünnepli az Ace Combat

Negyed évszázada már, hogy a sorozat legelső epizódja, az Air Combat megjelent a Sony első PlayStation-konzolján. A jeles évfordulót ingyenes festésekkel ünnepli az Ace Combat 7: Skies Unknown.

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

Ace Combat 7 - egy egész rajnyi DLC a radaron

A Bandai Namco leleplezte a Season Pass hátralévő három DLC-jének a pontos megjelenési dátumát, illetve még egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az új repcsikkel és spéci küldetésekkel érkező kiegészítőkhöz.