Crypt of the NecroDancer PC, PS4, Vita

A roguelike dungeon-crawler és a ritmusjátékok ötvözete a Crypt of the NecroDancer.
Típus:

Tíz játék, amivel játszanod kell halloweenkor

Közeledik október 31-e, és ennek alkalmából a Steam újabb halloweeni akciót hirdetett. Átnyálaztuk a kínálatot, és kiválogattunk tíz vásárlásra érdemes játékot belőle - csakhogy csavartunk egy picit a szűrési technikánkon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha Souls-játékra nem is számíthatunk a közeljövőben, lesz mivel feledtetni a hiányát. A hét fő attrakciója a Nioh, ezenkívül megkésett portok és más indie fejlesztések közül csemegézhetünk.

Crypt of the NecroDancer teszt

Most, hogy jóformán két naponta szembejön egy roguelike, az egyszeri gamer akaratlanul is elkezd kutatni a különlegesebb darabok után. Aki pedig keres az talál, és aki korán kel, aranyat lel. A többit tudjátok.

GDC 2016: A The Witcher 3 az év játéka

Kiosztották az idei GDC Awards-díjakat és nem meglepő módon a legtöbb elismerést a The Witcher 3, a Her Story és az Ori and the Blind Forest kapta a játékipar prominens szakembereitől.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elkövetkező napokban idegenekre vadászunk, kamiont vezetünk az Egyesült Államok útjain, levezetésként pedig kiéljük a Naruto-mániánkat. Íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierjei!

Három PS4-játék is dátumot kapott

Még sűrűbb lett a január és a február, a Not a Hero, a Crypt of the NecroDancer és a World of Tanks PlayStation-változatai is a következő három hétben válnak majd letölthetővé.