Werewolves Within PC, PS4

VR-játékot csinál a gyilkosozásból a Ubisoft.
Típus:

A Ubisoft további TV- és filmadaptációkon dolgozik

Az Assassin's Creed filmes kitérőjének sikertelensége sem szegte kedvét a Ubisoftnak, így a francia kiadó a már bejelentett hasonló projektek mellett további játékok alapján is szeretne TV- és filmadaptációkat készíteni.

Digitálisan is jól fogyott az új Assassin's Creed

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az Assassin’s Creed: Odyssey eladott kópiáinak csaknem fele digitális verzió. Emellett szépen növekedtek a bevételek tavalyhoz képest.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két fajsúlyos megjelenés is jutott a hétre, a szabadidejük miatt aggódóknak azonban jó hír, az idei évben már csak apróságokkal kell számolniuk. Nézzük, mi vár ránk a következő napokban!

Cross-platform támogatás a Ubisoft VR-címeiben

A Ubisoft több VR-játékkal is készült az év végére, melyeket szinte az összes eszközön játszhatjuk majd. A vállalat bejelentette, hogy ezek a címek egytől-egyig keresztplatformos támogatást kapnak.

GC 2016: Dátumot kaptak a Ubisoft VR-címei

A Ubisoft három új VR-játékkal készül az őszre, melyek most mind pontos megjelenési dátumot kaptak. Emellett a Trackmania VR-támogatásáról is megtudtuk, hogy mikor várható.

GDC 2016: VR-gyilkosozás a Ubisofttól

Bemutatkozott a Ubisoft harmadik VR-projektje, és eddig a Werewolves Within tűnik a legötletesebb darabnak. A játék a gyilkosozást ülteti át a virtuális valóságba, egy csapat játékosnak azt kell kitalálnia, ki a vérfarkas közülük.