Attack on Titan: Wings of Freedom PC, PS3, PS4, Vita, XBOXONE

A népszerű anime játékadaptációja.
1540917004

Rendezőt kapott az Attack on Titan-film

A Variety értesülései szerint az Az című Stephen King-regény adaptációjáért felelős Andy Muschietti dirigálhatja le az Attack on Titan-mozit. Ez lesz a rendezőúr harmadik filmje a Warner Bros. égisze alatt.
1508778000

Elérhető az Attack on Titan rajongói változata

Ismerjük azokat a lelkes rajongókat, akik bármit megtesznek, hogy kedvenc játékuk abban a formában is játszható legyen, amelyet nem feltétlenül a fejlesztők képzelete szült. Az Attack on Titan ezen verziója már mindenki számára elérhető!
1471873020

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.
1467912647

Attack on Titan - ilyen lesz a multiplayer

A népszerű anime játékadaptációja többjátékos móddal is fel lesz vértezve, melyben akár négy játékos küzdhet együtt a titánok ellen. Itt vannak az első részletek róla egy raklapnyi kép és videó társaságában.
1465977618

E3 2016: Attack on Titan - mi az óriások ellenszere?

Tudjátok, ez az a videojáték, amely a népszerű anime alapján készül. Egyik hősünk Eren, aki ideiglenesen titánná alakulhat, s így már egy súlycsoportban versenyezhet a gonosz óriásokkal. Lássuk mozgásban is!
1463320833

Attack on Titan - kedvcsinálók ömlesztve

A népszerű anime alapján az Omega Force készít egy akciójátékot, ráadásul az Attack on Titan: Wings of Freedom Európában is megjelenik augusztus végén. Masszív mennyiségű kép és videó érkezett a kissé furcsa alkotásról.
1460388655

A heti galériafrissítés

A mai gyűjtésben olyan címekből láthattok friss és ropogós képeket többek közt, mint a Homefront: The Revolution, az Attack on Titans, a PC-s Everybody’s Gone to the Rapture és a Dragon Quest: Heroes II.
1460048407

Európában is megjelenik az Attack on Titan

A népszerű anime és manga rajongói örülhetnek, elvégre a Koei Tecmo jóvoltából nálunk is boltokba kerül az Attack on Titan: Wings of Freedom. Ha minden igaz, nyáron harcolhatunk a titánok ellen.