Valley PC, PS4, XBOXONE

Új játékkal jelentkeznek a Slender: The Arrival fejlesztői.
1471873020

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.
1469858439

Dátumot és trailert kapott a Valley

Egyelőre nem tudjuk hova tenni a Blue Isle Studios legújabb alkotását, amely ugyan bámulatosan szép grafikával operál, a játékmenete viszont egy kicsit furcsa. A cél az, hogy elszívjuk az élőlények erejét és azt átültessük máshova.
1467288000

Íme, a Valley első 20 perce

Egy belső nézetű akció-kalandjátékon dolgoznak a Slender: The Arrival készítői. A főszerepet a többfunkciós exoskeletonunk kapja: nem csak gyorsabban mozgunk benne, hanem elszipkázhatjuk vele az élőlények erejét is.
1465549200

Gameplay trailert kapott a Valley

Első képei és bemutatkozó kedvcsinálója után végre játékmenet-pillanatokkal színesített előzetest is kapott a Slender: The Arrival alkotóinak legújabb játéka, a Valley.
1461063600

Valley - új játék a Slender: The Arrival alkotóitól

Új játékot jelentett be a Blue Isle Studios, amely egy belső nézetű akció-kaland lesz. A legfontosabb eszközünk az exoskeletonunk, amely azt is lehetővé teszi, hogy kedvünk szerint vegyük el mások életét.