Dead Island: Retro Revenge PS4, XBOXONE

Jópofa minijáték jár majd a definitív Dead Islandek mellé.
1470049200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek tűnik az augusztus, erre már a hónap első hetén is kapunk bizonyítékot. Ha a játékfelhozatal mégsem feküdne ezúttal, akkor sincs baj, mert a moziba is érdemes lehet egy kitérőt tenni.
1464782429

Dead Island: Definitive Collection - indulhat a hent

Ha már a folytatás sorsa erősen kérdéses, újra nekifuthatunk a Dead Island első két részének. A definitív kiadás az összes DLC-t tartalmazza, és maga az engine is kapott némi ráncfelvarrást. Csekkold a launch trailert!
1462870800

Ilyen lesz a Dead Island: Retro Revenge

A május végén megjelenő Dead Island-kollekció mellé egy vadonatúj játék is jár majd ajándékba, igaz, a Dead Island: Retro Revenge alaposan elüt a sorozat korábbi részeitől. Megérkezett hozzá az első trailer.
1462294819

Véres traileren a Dead Island: Definitive Collection

Ha eddig kimaradt volna a Dead Island első két felvonása, akkor egy definitív gyűjtemény keretében pótolhatod őket. A Deep Silver jóvoltából már egy előzetest is mutathatunk a felturbózott kiadásról.
1457022356

Frissítve: Egyre biztosabb a definitív Dead Island

A Best Buy áruház kínálatában feltűnt a Dead Island: Definitive Collection egy dobozfotó mellett, szóval már szinte biztosra vehető, hogy hamarosan PS4-re és Xbox One-ra is megkapjuk a sorozat első két részét, felújított formában.
1455264000

Újabb Dead Island-játék közeleg

Az ausztrál korhatár-besorolást végző bizottságnak hála idő előtt lelepleződött az új Dead Island-játék. Sajnos azonban a címén és a fejlesztőcsapaton kívül nem tudunk még semmit róla.