SpellForce 3 PC

A SpellForce várva-várt harmadik része kizárólag PC-re.
1654495200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kezdetét veszi az E3 nélküli E3-időszak, azonban a bejelentésözön mellett is lesz mivel játszanunk. Lássuk a következő napok felhozatalát!
1652798882

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.
1645354800

Tovább csúszik a konzolos SpellForce III: Reforced

Továbbra sincs szerencséje azoknak a konzolos játékosoknak, akik a SpellForce III felújított változatára várnak. Először nem kapták meg a PC-s társaikkal egyszerre, most pedig még későbbre került a megjelenési dátum.
1636203600

Késik a konzolos SpellForce III: Reforced

A THQ Nordic és a Grimlore Games decemberre ígérte a SpellForce III felújított és kibővített változatát, ami végre a konzolokat is elérné. Viszont épp az utóbbi platformokon kell még várnunk a megjelenésre.
1629820800

Decemberben érkezik a SpellForce III: Reforced

A THQ Nordic és a Grimlore Games a minap bejelentették, hogy idén decemberben végre konzolokra is ellátogat a SpellForce III, aminek az új változatára a PC-tulajok ingyenesen frissíthetnek majd, amennyiben rendelkeznek az eredeti játékkal.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1604300400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jelenlegi konzolgeneráció utolsó napjai következnek, ezzel együtt pedig kezdetét veszi az őrületes novemberi játékdömping. A héten leginkább az autóversenyek fanatikusai örülhetnek majd.
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1512417600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.
1512046857

SpellForce 3 - eljött az orkok ideje

A népszerű RTS/RPG hibrid hamarosan trilógiává bővül. A THQ Nordic folyamatosan mutatja be a SpellForce 3 játszható frakcióit, ezúttal a brutalitásra gyúró orkoké a főszerep, akik szerint a béke a gyengeség jele.