SpellForce 3 PC

A SpellForce várva-várt harmadik része kizárólag PC-re.
Típus:

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jelenlegi konzolgeneráció utolsó napjai következnek, ezzel együtt pedig kezdetét veszi az őrületes novemberi játékdömping. A héten leginkább az autóversenyek fanatikusai örülhetnek majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.

SpellForce 3 - eljött az orkok ideje

A népszerű RTS/RPG hibrid hamarosan trilógiává bővül. A THQ Nordic folyamatosan mutatja be a SpellForce 3 játszható frakcióit, ezúttal a brutalitásra gyúró orkoké a főszerep, akik szerint a béke a gyengeség jele.

Hétfőig kipróbálhatjuk a SpellForce 3-at

Ezen a hétvégén tartják a SpellForce 3 nyílt bétatesztjét a Steamen, így most végre játszható formába került a régóta várt RTS/RPG hibrid folytatása. Négy térkép és három frakció áll rendelkezésünkre a PvP-módban.

GC 2017: SpellForce 3 - filmes trailer érkezett

A THQ Nordic egy CGI-előzetessel kedveskedett a nagy visszatérő RPG/RTS hibridről. Emellett bemutatkozott a 130 dolláros gyűjtői kiadás is, amely amulettel és szoborral ejti ámulatba a SpellForce rajongóit.

GC 2017: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Hamarosan elrajtol az idei Gamescom, ahol a THQ Nordic is képviseltetni fogja magát, ráadásul nem csak már bejelentett játékokkal. A kiadó ugyanis megerősítette, hogy két eddig nem ismertetett címmel is előrukkolnak.

Decemberben jön a SpellForce 3

A THQ Nordic megerősítette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a tavalyi év végére ígért harmadik SpellForce most decemberben jelenik majd meg, kizárólag PC-re. Új gameplay videóval készülődünk.

Már készül a SpellForce 3

Hosszú évek után végre visszatér az egyik legjobb RTS/RPG hibrid. A Nordic Games bejelentette, hogy a SpellForce 3 még idén napvilágot lát kizárólag PC-n. Megjöttek az első képek!