Marvel's Spider-Man PC, PS4, PS5

A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.

Friss képeket osztottak meg a Marvel's Spider-Man 2 helyszíneiről

Három új Marvel's Spider-Man 2 screenshotot tettek közzé, amik egy ablakot nyitnak a szuperhősös videójáték helyszíneire. Így még egy kis bepillantást nyerhetünk a hamarosan megjelenő folytatásba.

További Sony-játékok jönnek PC-re

A japán kiadó legfrissebb pénzügyi jelentésében elárulta, hogy pontosan hány példányban kelt el PC-n a Marvel’s Spider-Man Remastered és a The Last of Us: Part I. Sőt, a jövőben még több belső fejlesztés költözhet Windowsra.

Előzményképregényt kap a Marvel's Spider-Man 2

Az új részt az előzővel összekötő történetet egy ingyenes képregény formájában kapjuk majd meg, ami tovább fogja árnyalni a három fő karakter kapcsolatát.

Rengeteg játék búcsúzik májusban a PlayStation Plus előfizetőitől

Májusban több, mint 30 játék hagyja el a PlayStation Plus játékkatalógusát, így itt az utolsó lehetőség, hogy kipróbáld az eddig kimaradt címeket!

A Returnal PC-s verziója nem muzsikált jól az első hétvégén

A Steam statisztikái szerint a Returnal a Sony egyik leggyengébb PC-s megjelenése.

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - teaseren a PC-s változat, befutott a gépigény is

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy PC-n is játszhatóvá váljon a Marvel's Spider-Man nagyszerű spin-offja. Már azt is tudjuk, hogy milyen vas kell Miles Morales kalandja alá.

Amerikai toplista: a PlayStation 5 eladásai túlszárnyalták a Nintendo Switchét

Az ellátási láncok helyreállásával átvette a Sony a Nintendo vezető pozícióját Amerikában, a PS5 eladásai megelőzték a Nintendo Switchét augusztusban.

Már belső nézetből is játszható a Marvel's Spider-Man

Hihetetlen és egyben gyomorforgató élmény lehet belső nézetben játszani az Insomniac nemrég PC-re is megjelent remekművét - egy videón meg is nézhetjük, hogy milyen.