Marvel's Spider-Man PC, PS4, PS5

A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - teaseren a PC-s változat, befutott a gépigény is

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy PC-n is játszhatóvá váljon a Marvel's Spider-Man nagyszerű spin-offja. Már azt is tudjuk, hogy milyen vas kell Miles Morales kalandja alá.

Amerikai toplista: a PlayStation 5 eladásai túlszárnyalták a Nintendo Switchét

Az ellátási láncok helyreállásával átvette a Sony a Nintendo vezető pozícióját Amerikában, a PS5 eladásai megelőzték a Nintendo Switchét augusztusban.

Már belső nézetből is játszható a Marvel's Spider-Man

Hihetetlen és egyben gyomorforgató élmény lehet belső nézetben játszani az Insomniac nemrég PC-re is megjelent remekművét - egy videón meg is nézhetjük, hogy milyen.

Úgy tűnik, úton van a PlayStation PC Launcher

Titeket is őrületbe kerget PC-n az ezernyi launcher? Nos, akkor van egy rossz hírünk. Úgy tűnik, hogy hamarosan a Sony is előrukkol a saját PC-s indítókliensével.

Szépen kezdett a PC-s Pókember, de a God of Warra többen voltak kíváncsiak

A múlt héten régi álma vált valóra a PC-s játékosoknak, hiszen ők is megkapták a Marvel’s Spider-Mant.

Marvel’s Spider-Man Remastered teszt (PC)

A playstationös játékosok szívét már 2018-ban meghódította az Insomniac Games fantasztikus Pókember-játéka, mely most számos technikai fejlesztéssel kiegészítve a PC-seket veszi célba.

Kiszivárgott képeken a PC-s Marvel's Spider-Man Remastered

Ugyan a PS4-felhasználók már 2018-ban átélhették az Insomniacnál készült Spider-Man-kalandot, később pedig PS5-ön is tiszteletét tette a felújítása, hamarosan a PC-s tábor is megkapja a Marvel's Spider-Man Remasteredet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szépen sűrűsödik a heti játékmegjelenési listánk, igaz, elsősorban még mindig a független fejlesztőcsapatok tűnnek szorgalmasabbnak. Lássuk a következő napok felhozatalát!