Farpoint PS4

Plasztik fegyverrel játszható PlayStation VR-shooter.

Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

A Sony úgy gondolta, ha már úgyis szobafogságra vagyunk ítélve, akkor továbbra sem fogja elaprózni a PlayStation Plus kínálatát, és ismét négy ütős játékkal töltötte fel a következő hónap felhozatalát.

Brit toplista: az élen kezdett az Injustice 2

A múlt héten egy sor új játék került boltokba, így a brit játékeladási toplistán is a feje tetejére fordult minden. Az Injustice 2 az élen kezdett, de meglepően jól nyitott a PlayStation VR-exkluzív Farpoint is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrűnek ígérkezik a hét játékmegjelenések szempontjából. Össznépi bunyóba kezdenek a kedvenc szuperhőseink, sci-fi körítést kap a Dark Souls (vagy valami olyasmi), és a PlayStation VR játékfelhozatala is bővül egy kicsit.

Aranylemezen a Farpoint, itt a sztoritrailer

Végre elkészült az Impulse Gear PlayStation VR-játéka, a Farpoint. Noha a játékmenet lényege az, hogy űrlényeket öljünk egy idegen bolygón, ennél azért jóval összetettebb a sztori az új előzetes szerint.

Májusban jön PS VR-ra a Farpoint

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Impulse Gear PlayStation VR-exluzív shootere, a Farpoint. A sztori szerint hősünk egy idegen bolygón találja magát, ahol roppant agresszív lényeket kell szitává lőnünk. Egyedi, ugye?

E3 2016: Farpoint - fénypisztolyos rovarirtás

Az Impulse Games sci-fi FPS-ét a PlayStation VR Aim Controllerrel reklámozták az idei E3-on, amely a kontrollereknél jóval precízebb célzást tesz lehetővé. De milyen maga a játék? Most egy hosszabb gameplay videót mutatunk róla!

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Műanyag fegyvert használ a Farpoint

A PlayStation Move idején nagy hagyománya volt a plasztik perifériának, nos, jön egy olyan PlayStation VR-cím, amelyhez szintén ilyen kiegészítőt használhatunk. A Fairpont viszont egy eléggé hangulatos FPS.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!