Killing Floor: Incursion PC

A Killing Floor mellékága Oculus Riftre.

Érkezik a Killing Floor: Double Feature

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Killing Floor-sorozat, aminek alkalmából a Tripwire Interactive úgy döntött, hogy kidob egy gyűjteményes csomagot, a Killing Floor: Double Feature-t. Az egyetlen szépséghiba, hogy PlayStation-exkluzív.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május első hete is tartogat néhány izgalmas címet a játékosoknak: ezúttal a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek különösen, hiszen a hibridkonzolon is tiszteletét teszi a Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Killing Floor: Incursion - májusban PS VR-ra is

Noha Oculus Riftre és HTC Vive-ra már elérhető a Killing Floor VR-mellékága, a Sony szemüvegére csak május első napján fut be. A PlayStation VR-játékosok egy exkluzív pályának is örülhetnek.

PSX 2017: PS VR-ra is jön a Killing Floor: Incursion

A hétvégén kiderült, hogy a Killing Floor mellékága PlayStaton VR-on is tiszteletét teszi. Az új verzióban egy kis bónusszal is találkozhatnak a játékosok: egy extra térképpel bővül a Holdout játékmód. Trailer és gameplay a kattintás után.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

E3 2016: VR-mellékágat kap a Killing Floor

A PC Gaming Show keretében a Tripwire illetékese megerősítette, hogy készül a Killing Floor: Incursion, a sorozat kimondottan Oculus Riftre szánt mellékága. A hangulata jóval sötétebb, mint a normál játéké.