Medal of Honor: Airborne

A Medal of Honor sorozat legújabb része, mely PC-re, current genre és természtesen nextgen konzolokra is egyaránt elérhető. A játék az ernyőernyős osztag bevetéseit dolgozza fel.

Medal of Honor: Airborne

Miután 2002-ben a Medal of Honor fejlesztőgárdájából 22 programozó kiszállt, és megalapítva az Infinity Ward-ot, nekiálltak a Call of Duty fejlesztésének, az EA második világháborús FPS sorozata hanyatlásnak indult. Persze jó páran ebből semmit se vettek észre, de az igazi rajongók érezték, hogy ezek után már nem azt a MOH-ot kapták, mint korábban.

Medal of Honor: Airborne

Szerintem senki nem hitte 1999 végén, hogy a már akkor is öregecskedő Playstation egyik legemlékezetesebb játéka egy FPS lesz. Azt meg pláne nem, hogy ez az FPS a második világháborúban fog játszódni. Mindenesetre tény, hogy a Medal of Honor (és az egy évvel későbbi folytatás, az Underground) igen szép hírnévre tett szert a konzol tulajdonosai között, és 2002 óta már minden egyéb masinán meghódította a képernyőket. A legújabb dobás azonban úgy tűnik, elfeledteti velünk a néha nem túl jó Pacific Assault-ot, és végre igazi klasszikus születik majd.