Pure Farming 2018 PC, PS4, XBOXONE

Farmszimulátor, amely a Techland gondozásában jelent meg.
Típus:

Pure Farming 2018 teszt

Földművelés, állattenyésztés, gyümölcstermesztés és szállítmányozás. A vidéki élet tele van kalanddal, a kétkezi munka pedig sosem volt még ilyen szórakoztató. És mindezt csak a Pure Farming 2018-nak köszönhetjük!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!

Modtámogatás is lesz a Pure Farming 2018-ban

A lengyel Techland a mezőgazdasági szimulátorok között is próbára teszi magát, s noha a játék a 2017-es premierről lecsúszott, a jövő hónapban biztosan a boltokba kerül. PC-n már a kezdetektől fogva lesz modtámogatás!

GC 2017: Márciusban jön a Pure Farming 2018

A Techland hosszú csúszás után jövőre küldi a boltokba a Pure Farming 2018-at PC-n, PS4-en és Xbox One-on, remélhetőleg összeszedett agrárszimulátorral lesz dolgunk! Itt a legújabb előzetes a Gamescom apropóján.

Íme, a Techland újdonsága: Pure Farming 17

A Techland is komoly lehetőséget lát a farmerszimulációban, első próbálkozásuk a Pure Farming 17: The Simulator címet viseli, és már meg is kapta az első teaser videóját. A formális bemutatóra a Gamescomon kerül sor.