New World PC

Nyitott világú MMO, melyben a játékosok dönti el, milyen küldetésük lesz az elátkozott földön.
1699945200

Elbocsájtások az Amazon Game Studios-nál is

Az óriásvállalat videójátékos divíziójánál ez lesz idén a második elbocsájtási kör, ezúttal még több dolgozónak kötnek a lábára útilaput. Az ok a nyereségesség megőrzése.
1696226164

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Érkezik az Assassin's Creed Mirage, az NHL 24 és vagy még két tucat játék, így unatkozni biztosan nem fogunk. Filmek és sorozatok terén sem lesz okunk a panaszra.
1693490400

Érkezik a New World első kiegészítője

Az Amazon MMORPG-jének bővítménye októberben megjelenik, és várhatóan számos frissítést hoz a megtépázott hírnevű játékba, amelynek harmadik szezonjával együtt érkezik majd.
1677153600

Jönnek a szezonok a New Worldbe

Március végétől az Amazon MMORPG-je szezonalapú frissítési modellre áll át - ennek hála, a játékosok ezentúl gyakrabban kapnak új tartalmakat. Persze, miután megváltották a szezonbérletüket hozzá.
1647759600

Megmutatta idei roadmapjét a New World

Az Amazon egy egyórás fejlesztői videóban vázolta fel, hogy milyen tervekkel készül az idei évre. A videóból megismerhetjük a márciusi frissítés újdonságait, de a nyár és az ősz várható tartalmairól is esik szó.
1642856400

New World - a február a javítások hónapja lesz

A New Worldből még mindig nem sikerült kigyomlálni minden hibát, ezért a fejlesztők a következő hónapban nem az új tartalmakkal, hanem a javításokkal lesznek elfoglalva – tudjuk meg egyebek mellett a friss helyzetjelentésből.
1641207600

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1636620420

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!
1635753600

Furcsa hiba maradt a New Worldben

Noha a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, még mindig sokan játszanak az Amazon MMORPG-jével, a New Worlddel. A játékosok eközben újabb és újabb hibákat fedeznek fel, a chatfelület például ügyesen megbolondítható némi HTML-kóddal.