Furi PC, PS4, XBOXONE

Kizárólag bossharcokat tartalmaz ez a furcsa hangulatú akciójáték.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A mostanit sem neveznénk éppen a játékmegjelenések hetének, de már akad legalább néhány értelmezhető premier. Főleg a Nintendo Switch-tulajok örülhetnek, ők több megkésett portra is számíthatnak.

A jövő héten landol Switch-en a Furi

A Dark Souls nehézségét idéző, retro sci-fi játék a jövő hét folyamán veszi be a Nintendo Switch-et. A Furiban kizárólag bossharcokat vívhatunk, rendkívül stílusos akciójáték landol a konzolon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elvétve ugyan, de még akadnak nagy megjelenések, a héten például a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek, hiszen a Resident Evil: Revelations két része mellett a Xenoblade Chronicles 2-t is megkapják.

Tovább bővül az EA és az Origin Access

Új játékokkal bővül az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása mind PC-n, mind pedig Xbox One-on. Előbbi esetében már elérhetőek az új címek, Xbox One-ra pedig jövő héten jön a legfrissebb Madden NFL.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!

Xbox One-on is megjelenik a Furi

Az idei év egyik legnagyobb meglepetése a Furi volt indie fronton. A melankolikus hangulatú akciójátékban kizárólag bossharcokat vívhatunk, ráadásul a látvány is teljesen egyedinek számít. Jó hír, hogy az anyag végül multiplatform lesz.