Monster Madness: Battle for Suburbia

Izgalmas akciójáték PC-re, PS3-ra és X360-ra szép grafikával, s nagyszerű grafikával felvértezve.

Csütörtök esti galériafrissítés

Újra jelentkezünk galériafrissítéssel, ezúttal olyan címek társaságában, mint a Killzone 2, a Sacred 2: Fallen Angel, a Saints Row 2 vagy a Wii Music.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen langyosnak ígérkezik ez a hét, hiszen komolyabb játék megjelenése nem is várható ezúttal. Persze a DS-es Race Driver: Grid érdekelhet pár embert...

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

PlayStation 3-ra is jön a Monster Madness

Nem igazán vált kedvencünkké a Monster Madness: Battle for Suburbia, a készítőket azonban ez nem akadályozza meg, hogy PS3-ra is kidobják játékukat.

Monster Madness: Battle for Suburbia

Vajon mi késztet két olyan ügyes fejlesztőcsapatot, mint az Artificial Studios és az Immersion Games, hogy egy alsó kategóriás, agyatlan zombigyilkolós akciójátékot készítsen? A Cellfactor: Revolution-ben a két stúdió már bebizonyította, hogy közös erővel milyen technikát képesek előállítani, ám most csúnyán leszerepeltek.

A héten megjelenő játékok

Megérkezett a legfrissebb megjelenési lista: a héten érkezik többek között a Shadowrun, a Monster Madness, a Surf's Up és a Wii-s Mortal Kombat!