Sea of Solitude PC, PS4, XBOXONE

A következő EA Originals-cím, melyben saját magunk feltérképezésére indulunk egy vízzel elárasztott világban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év első két hónapja meglehetősen laposan indult játékmegjelenések szempontjából, a március azonban már lényegesen erősebbnek ígérkezik. Lássuk, mire számíthatunk a következő napokban!

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.

Sea of Solitude teszt

A Sea of Solitude egy olyan személyes történet ihlette utazás, ami súlyos témákat boncolgatva mutat be komoly, általában szőnyeg alá söpört témákat. Közben a legfélelmetesebb démonainkkal is farkasszemet kell néznünk.

Utolsó előzetesen a Sea of Solitude

A mai naptól szerezhető be az EA Originals következő játéka, a Sea of Solitude, ami egy kicsit borongósabb hangulatú kalandot ígér. A berlini Jo-Mei Games fejlesztésében egy fiatal lány próbálja kideríteni, miért változott szörnnyé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.

Dátumot kapott a Sea of Solitude

Miután az Electronic Arts nem tart klasszikus sajtókonferenciát az idei E3 apropóján, el tud csepegtetni néhány infómorzsát már az expót megelőző hetekben is. Befutott a következő EA Originals-cím megjelenési dátuma.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Egy lelki utazás a Sea of Solitude

Magány, harag, félelem, kétségbeesettség. Olyan érzelmek ezek, amelyek a legcsodásabb embereket is valódi szörnyetegekké változtathatják. Erről szól a Jo-Mei stúdió története.