Sea of Solitude PC, PS4, XBOXONE

A következő EA Originals-cím, melyben saját magunk feltérképezésére indulunk egy vízzel elárasztott világban.
Típus:

Sea of Solitude teszt

A Sea of Solitude egy olyan személyes történet ihlette utazás, ami súlyos témákat boncolgatva mutat be komoly, általában szőnyeg alá söpört témákat. Közben a legfélelmetesebb démonainkkal is farkasszemet kell néznünk.

Utolsó előzetesen a Sea of Solitude

A mai naptól szerezhető be az EA Originals következő játéka, a Sea of Solitude, ami egy kicsit borongósabb hangulatú kalandot ígér. A berlini Jo-Mei Games fejlesztésében egy fiatal lány próbálja kideríteni, miért változott szörnnyé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.

Dátumot kapott a Sea of Solitude

Miután az Electronic Arts nem tart klasszikus sajtókonferenciát az idei E3 apropóján, el tud csepegtetni néhány infómorzsát már az expót megelőző hetekben is. Befutott a következő EA Originals-cím megjelenési dátuma.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Egy lelki utazás a Sea of Solitude

Magány, harag, félelem, kétségbeesettség. Olyan érzelmek ezek, amelyek a legcsodásabb embereket is valódi szörnyetegekké változtathatják. Erről szól a Jo-Mei stúdió története.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.

Sea of Solitude - önmagunk felfedezésére indulunk

A Fe után az EA egy újabb indie projektet karolt fel. A Sea of Solitude lesz a második EA Originals-cím, melyben önmagunk megismerésére indulunk, miközben egy vízzel elárasztott várost fedezünk fel.